Jokereiden talvilomaviikon tapahtumia / Leksa yhteistyö
Julkaistu: 18.02.2019 00.00

Jokereiden talvilomaviikon tapahtumia / Leksa yhteistyö

Jokerit ovat lähteneet mukaan Leksa-turnauksen sponsorointiin erittäin arvokkailla arpajaisten palkinnoilla. Tämä siis tarkoittaa, että taskuihin on syytä napata suuren suuri kourallinen kolikoita, sillä arpajaisten palkinnoista on tulossa huikeat. Leksa turnaus pelataan tuttuun tapaan Järvenpäässä 6. - 7.4.2019.

Huhtikuuhun on vielä matkaa, mutta meneillään olevaan talvilomaviikkoon saa ohjelmaa suuntaamalla Hartwall Areenalle. Tapahtumaa riittää koko viikoksi ja Hartwall Areenalla menossa mukana mm. Duudsonpark, CCM:n laukaisupiste ja kikkarata sekä kaikkien lasten suosikki, Kikattava Kakkiainen. Aikaa kannattaa varata myös jännittävään aarteenmetsästykseen, jonka huippupalkintoina on PLAYOFF-kausareita sekä hienoja fanituotepaketteja.

Viikon kaikkiin kotiotteluihin lastenliput (7-16v) voi lunastaa vain 5€ hintaan Ticketmasterin verkkosivuilta. Hiihtoloman kunniaksi Jokerit tarjoaa ottelulipun ostaneille myös ilmaisen yleisöluistelun Hartwall Arenalla ma 18.2. ja ke 20.2. klo 13:30-15:30. Jäillä voi bongata Jokereiden Otto-maskotin, ja hallille kannattaa jäädä luistelun jälkeen syömään sekä nauttimaan tunnelmasta ennen illan peliä. Luistimet voi jättää ottelun ajaksi pääsisäänkäynnin narikkaan.

Perjantaina pelattavan kauden viimeisen runkosarjaottelun kruunaa Tuomas Kauhasen sekä WIL:n keikka Sony Music Clubilla heti ottelun päätyttyä.

Haukat07 kiittää Jokereita yhteistyöstä!

Seuran uusimmat

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1