Ringeten alkukauden tilannekatsaus
SeuraJulkaistu: 09.12.2015 00.00

Ringeten alkukauden tilannekatsaus

Tilannekatsaus ringeten puolelle

Naisten ykkössarjassa Haukat on ensimmäinen joukkue sarjataulukossa viivan alapuolella, kuitenkin vain neljä pistettä neljännestä paikasta. Otteluita on kuitenkin vielä helmikuun loppupuolelle asti jäljellä, joten mahdollisuudet nousta sarjataulukossa ylöspäin ovat vielä hyvät.

B-nuorten SM-sarjassa Haukat ovat kuuden pisteen päässä sarjakärki Jyskeestä, joka on toistaiseksi voittanut kaikki pelit. Haukoillakin on kymmenen ottelun jälkeen vain yksi tappio, joten alkukausi on ollut hyvä. Sarja jatkuu B-nuorissakin pitkälle kevääseen, joten vielä on hyvin aikaa nostaa joukkue jopa ohi sarjakärki Jyskeen.

C-nuorten alkusarjassa Haukat olivat tyly vastustaja, sillä kahdestatoista ottelusta saalistettiin yhtä monta voittoa ja näin ollen A-lohkon kärkipaikka. C-nuorten joukkue jatkaa pelejään ylemmässä Sky-jatkosarjassa.

D-junioreissa Haukoilla viilettää kaksi joukkuetta. Kolmentoista joukkueen sarjassa toinen Haukkajoukkueista on sijoitukseltaan viidentenä ja toinen kahdeksantena vain kolme pistettä perässä ensimmäisenä viivan yläpuolella olevaa Seiskat D03 joukkuetta. Pelejä on kuitenkin jäljellä vielä muutamia, joten mahdollisuudet kohentaa sijoituksia ovat edelleen olemassa.

Klikkaamalla alta näet sarjatilanteet:

Naisten Ykkössarjan sarjataulukko

B-nuorten SM-sarjan sarjataulukko

C-sarjan sarjataulukko

D-junioreiden sarjataulukko


Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1