A-, B- ja C-nuorten sarjat edenneet jo hyvää vauhtia
4.11.2015 11:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KJT-Haukat seurayhteistyöjoukkueiden: A, B ja C- nuorten tilannekatsaus

Vaikka meneillään on vasta marraskuun ensimmäinen viikko, ovat ottelusarjat edenneet jopa toistakymmentä ottelua, riippuen sarjatasosta. Pidempien sarjojen lisäksi, jotka ovat siis käynnissä edelleen, on joillakin sarjatasoilla pelattavat karsintasarjat pelattu loppuun. Joukkueet odottavat jo innolla alkavia sarjoja, jotka on muodostettu karsintojen perusteella. Nyt onkin hyvä hetki käydä hieman läpi kuinka seuramme A-,B- ja C-nuorten joukkueet ovat syyskaudella pelanneet ja miten karsintasarjat niillä joukkueilla sujuivat, jotka niitä pelasivat.

C2 eli nuorempi C-nuorten ikäluokka onnistui alkusarjoissaan hienosti, sillä jokainen kolmesta joukkueesta sijoittui omassa lohkossaan toiseksi. C2 AAA ylemmässä alkusarjassa pelannut KJT-Haukat oli jopa oman lohkonsa eniten voittoja saalistanut joukkue, mutta siitä huolimatta HIFK oli lohkovoittaja, toki samoilla pisteillä kuin KJT-Haukat. Puolestaan C2 AAA alemmassa alkusarjassa pelannut KJT-Haukat Akatemia jäi lohkovoittaja Nikkareista vain pisteen päähän. Huomioitavaa on Akatemian alkusarjassa se, että he päästivät omassa lohkossaan selkeästi vähiten maaleja (13kpl), kun seuraavaksi vähiten päästettyjä maaleja oli Nikkareilla (25kpl). Tämä edesauttoi myös sitä, että Akatemian maaliero oli lohkon paras. C2 AA alkusarjassa pelannut KJT-Haukat White oli siis myös lohkonsa toinen, neljä pistettä LJK:ta perässä. Myös tässä sarjassa oma maali onnistuttiin pitämään suhteellisen hyvin puhtaana, sillä KJT-Haukoilla oli vain kaksi päästettyä maalia enemmän, kuin lohkon parhaalla LJK:lla. C2 nuorten pelit jatkuvat näiden hienojen otteiden myötä AAA tasolla niin alueellisessa, kuin myös valtakunnallisessa sarjassa, sekä AA tasolla alueellisessa sarjassa.

Vanhemmissa C-nuorissa Haukat-KJT pelasi SM-karsintasarjaa, joka osoittautui tällä erää melko haastavaksi, sillä joukkue jäi lohkonsa viimeiseksi. Joukkue sai kuitenkin hyvää kokemusta, sillä matka jatkuu C-nuorten Mestikseen, jossa vastaan tulee varmasti hyviä joukkueita.

Nuoremmassa B- ikäluokassa eli B2:ssa Haukat-KJT pelaa SM-alkusarjaa, joka on nyt puolivälissä. Joukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä puolivälin alapuolella, mutta viime viikonloppuna napattu ensimmäinen voitto Tampereen Ilveksestä tuo varmasti intoa seuraaviinkin peleihin ja toivottavasti se palkitaan myös useammilla voitoilla.

B-nuorten vanhempi joukkue pelasi syyskaudella Mestiksen karsintasarjaa, joka on nyt saatu päätökseen. KJT-Haukat sijoittui lohkossa kuudenneksi, mikä ei kuitenkaan riittänyt jatkopaikkaan, sillä vain lohkon neljä parasta pääsivät jatkoon. KJT-Haukat saalistivat 14 otteluun kuitenkin 19 pistettä ja neljänneksi sijoittunut Blues Blue 24 pistettä, joten kaukana ei jatkopaikka kuitenkaan ollut. KJT-Haukat jatkaa B-nuorissa pelejä siis Suomi-sarjan puolella.

A-nuorten aluesarjan alkusarjassa pelannut A HC jäi lohkossaan sarjataulukon keskikastiin, mutta vain viisi pistettä lohkon kärkijoukkueesta K-Vantaasta. Joukkue lopetti alkusarjan viime viikonloppuna hienoon 9-2 voittoon Red Wingsista. A HC jatkaa aluesarjassa.

A-nuorissa toinen joukkue Haukat-KJT Team voitti oman lohkonsa Suomi-sarjan karsintalohkossa kolmen pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Myös tässä sarjassa joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli toimi hyvin, sillä päästettyjä maaleja oli Haukat-KJT Teamilla lohkon vähiten. Joukkue jatkaa lohkovoiton myötä pelejä Suomi-sarjassa.

A-nuorten kolmas joukkue pelaa Mestistä, jossa pelejä on pelattuna hieman alle puolet. KJT-Haukat on sarjataulukossa sijoittuneena viidentoista pelatun ottelun jälkeen sijalla 10. Viidestätoista pelistä joukkue on kerännyt pisteitä yhteensä seitsemästä ottelusta ja niistä viisi on päättynyt voittoon. KJT-Haukat ovat pystyneet voittamaan esimerkiksi Jukurien ja Blues Ak:n joukkueet, vaikka ne sarjataulukon kärkipäässä sijaitsevatkin. Mestiksessä on vielä paljon pelejä jäljellä, joten mahdollisuudet nousta kärkikahinoihin on KJT-Haukoilla erittäin hyvät.

Kaiken kaikkiaan syyskauteen on näiden joukkueiden osalta mahtunut paljon hienoja pelejä ja sellaisia tulee varmasti jatkosarjoissa lisää! Hyvää loppusyksyä kaikille!


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat