Haukkojen E- ja D-kiekkojunioreiden tilannekatsaus
8.12.2015 11:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Katsaus E-D junioreiden peleihin

Tilannekatsaus D- ja E-kiekkojunnujen alkusarjojen jälkeen

Itsenäisyyspäivän tienoilla saatiin päätökseen alkusarjat D- ja E-junnujen osalta. Ikäluokissa sarjat jatkuvat tammikuun puolella, joten tässä välissä on hyvä hetki katsastaa, kuinka Haukkajoukkueet ovat syksyn aikana pärjänneet.

Vanhemmassa D1-ikäluokassa AAA joukkue pelasi syksyn alempaa AAA sarjaa ja sijoittui lohkon kolmanneksi Red Wingsin ja GrIFK:n jälkeen. Joukkue onnistui kahdestatoista ottelustaan voittamaan kahdeksan ja sarjakärkeen eroa jäi lopulta vain neljä pistettä. Vanhemman D1:n toinen joukkue pelasi alkukauden AA -sarjaa ja sijoittui omassa lohkossaan toiseksi, kuusi pistettä Nikkareita vähemmän keränneenä.

Nuoremmassa D2-ikäluokassa joukkueet pelasivat AAA, AA ja A sarjoja. AAA joukkue pelasi ylemmässä alkusarjassa kovassa lohkossa mm. Jokereiden, HIFK:n ja Blues:n kanssa. Kymmenestä ottelustaan Haukat onnistuivat voittamaan kaksi ja alkusarjan sijoitus oli seitsemäs. AA -sarjassa Haukat voittivat oman lohkonsa kahden pisteen erolla Nurmijärven Kurraan. A -sarjassa puolestaan osat olivat toisinpäin, sillä lohkovoittaja oli Kurra ja lohkokakkonen Haukat. AA -sarjassa Haukat päästivät omassa lohkossaan vähiten maaleja, kun taas A-joukkue onnistui tekemään eniten maaleja omassa lohkossaan, joten lähtökohdat keväälle ovat hyvät.

E-junnujen vanhemmassa E1 -ikäluokassa Haukkajoukkueet pelasivat niin ylempää kuin alempaakin AAA -sarjaa, sekä AA ja A sarjoja. Ylemmässä AAA -sarjassa Haukat sijoittuivat lohkossaan kolmanneksi kahden espoolaisjoukkueen jälkeen. Taakse jäi useita hyviä joukkueita, joten alkukausi onnistui joukkueelta hienosti. Alempi AAA -sarjan joukkue sijoittui alkusarjassaan yhdeksänneksi pelaten useita tiukkoja pelejä, jotka harmillisen usein kääntyivät vastustajalle. Siinä onkin hyvä tavoite keväälle lähteä kääntämään tiukkoja pelejä voitoiksi. AA -sarjassa Haukat voittivat oman lohkonsa tehden eniten maaleja. Joukkueen ottelut olivat pääsääntöisesti tiukkoja, joten onkin loistava suoritus kuinka joukkue onnistui pelit kääntämään voitoiksi. A -sarjan Haukkajoukkue sijoittui lohkonsa puoliväliin kolmanneksi kuitenkin vain viisi pistettä lohkovoittajaa vähemmän.

Nuorempi E2 -ikäluokka pelasi myös AAA, AA sekä A -sarjoja. AAA -sarjan joukkue sijoittui alkusarjassaan toiseksi heti puhtaalla pelillä kaikki ottelut voittaneen EVU:n jälkeen. Haukkojen ottelut olivat osittain hyvinkin tasaisia, mutta selkeitäkin otteluita mahtui joukkoon. Joukkue voitti esimerkiksi alkusarjassaan viimeisen ottelun murskaamalla HIFK:n 3-13. AA -sarjan Haukkajoukkue pelasi useita muutaman maalin otteluita, joista kuitenkin valitettavasti vain kolme ottelua päättyi lopulta Haukkojen voittoon. Näin ollen sijoitus jäi lohkossa hieman puolivälin alapuolelle, mutta tasaiset ottelut kuitenkin osoittavat, ettei alkukausi mennyt huonosti. A -sarjassa Haukoilta pelasi kaksi joukkuetta. Haukat/mustat pelasivat kärjen osalta tasaisessa lohkossa, jossa he sijoittuivat neljänneksi, mutta vain kolme pistettä lohkovoittajasta. Toisessa lohkossa pelannut Haukat/sininen puolestaan keräsi pisteitä yhtä paljon kuin lohkoykkönen, mutta maaliero oli Haukoilla heikompi. Näin ollen sijoitus lohkossa oli toinen.

Sarjat näillä joukkueilla jatkuvat siis tammikuun puolella, joten nyt onkin joulun aikana hyvää aikaa ladata akkuja ja harjoitella kevättä varten laukaus kohdilleen!


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat