Oletko sinä yksi Haukkojen #UJTähdistä?
9.1.2016 18:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

#UJTÄHTI

Haluatko kaukaloiden pehmeimmät tassut, ripeimmät kintut ja terävimmän pelipään?

Ulkojäät ja pihapelit kutsuvat. Haasta itse itsesi tai kokoa kaverit yhteen. Kesytä peliväline. Pidä hauskaa ja nauti peleistä kavereiden kanssa hymyssä suin. Ulkojäät ja pihapelit ovat pelitaitojen aarreaitta, jossa voit kehittää itsestäsi kaukaloiden tähtipelaajan.

Kerää yhteensä 50 tuntia ulkojää ja pihapelitunteja aikavälillä 11.1-13.3.2016 ja saat tittelin #UJ-Tähti. Kaikki rajan rikkoneet palkitaan #UJ-Tähti diplomilla. Eniten tunteja kerännyt palkitaan vielä erikseen tuotepalkinnolla.

Toimi seuraavasti.

Aikaa on 63 päivää ja tavoite on kerätä 50 tuntia ulkojää- ja pihapelejä. Eli tämä tarkoittaa vajaata tuntia per päivä. Kukaan ei kuitenkaan kiellä sinua pelaamasta yhdellä kertaa pidempäänkin.

Tulosta #UJ-Tähti tuntilista ja merkkaa siihen koska olet käynyt, missä ja kuinka monta tuntia olet mailan kanssa pihalla tai jäällä omatoimisesti pelannut. Jokainen merkintä tulee hyväksyttää vanhemmilla. Joukkueen ja koulun tapahtumia ei merkitä. Tuntilistan voit pyytää seuran toimihenkilöiltä tai pyytää joukkueenjohtajaasi lähettämään sen sinulle.

Palauta #UJTähti tuntilista viimeistään 20.3 Tonille, Harrille, Villelle tai Haukkojen postilaatikkoon jäähallin alakertaan.

#UJTähti kuvahaaste

Käy tykkäämässä myös Facebookissa Jääurheiluseura Haukat sivuista. Ottakaa esim. kuva peleistä tai ryhmäkuva. Kuva jossa ilmenee mielestänne UJ-pelien ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä. Käyttäkää mielikuvitusta! Postatkaa kuva itse tai vanhempien kanssa Haukkojen Facebook sivulle. Käyttäkää mm. hästägejä #UJTähti, #Pihapelit, #Haukat+pelaajien ikäluokka, #NeverGiveUp ja #HaukatYhdessä. UJ- ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä parhaiten ilmentämä kuva palkitaan.


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat