Haukat E2006 hurjana kovassa turnauksessa
10.4.2017 14:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukkojen 2006 ikäryhmälle menestystä Lohjalla.

Haukkojen peliryhmistä sarjaan AAA+ osallistunut ikäryhmän kärkikaarti tuuletti voittoa maalis-huhtikuun vaiheessa pelatussa kansainvälisessä turnauksessa Lohjalla.

Peliryhmä ei hävinnyt kolmen päivän aikana yhtään ottelua. Se kaatoi alkusarjassa Bluesin 3-2 ja HPK:n 5-1. Jukureita vastaan Haukat johti 2-0, mutta joutui tyytymään vielä alkusarjassa sitä vastaan tasapeliin.

Pudotuspeleissä Haukat oli täysin pysäyttämätön. Blues LV meni nurin puolivälierässä 6-3. Näppäristä sommitelmistaan yleensä tunnettu Kiekko-Nikkarit joutui taipumaan Haukkojen kärjelle tällä kertaa 2-0.

Loppuottelussa Haukat taisteli joukkueena loistavasti ja päihitti yhdeksi valtakunnan kovimmista 06-porukoista hehkutetun Jukurit tyylikkäästi 4-1.

Kahden suunnan ja reilun kolmen viisikon dynamo pyöri tärkeisiin torjuntoihin venyneen maalivahti Luke Siltalan edessä järkeä käyttäen ja kitkaa tuntematta.

Suorana lähetyksenä verkossa esitetyn loppuottelun voi katsoa tallenteena täältä:

Markus Lyytisen valmentamassa ryhmässä turnausvoittoa juhlivat:

Maalivahti: Luke Siltala.

Puolustajat: Teemu Aalto, Joek Helasjoki, Niklas Lindgren, Niklas Mälkki, Verneri Pesu ja Ville Vartiainen.

Hyökkääjät: Onni Amhamdi, Ville Jäkälä, Topias Lehtinen, Aleksi Lyytinen, Arttu Nikula, Viljami Sinisalo ja Sisu Sitolahti.

Aada Pirnes ei pystynyt osallistumaan Lohjalla tositoimiin, mutta hänen panoksensa joukkuetta eteenpäin vievänä voimana oli kiistaton.

Joukkueen kapteeni Amhamdi oli esimerkillinen johtaja kaukalossa ja sen ulkopuolella. Hän iski kuudessa ottelussa hurjat tehot 12+5=17. Hänen lisäkseen joukkueen turnaustsempparina palkittiin kauden parhaat ottelunsa tiukassa paikassa pelannut Topias Lehtinen.

Haukkojen AA-tason peliryhmä sijoittui omalla tasollaan kahdeksanneksi. A-luokan nippu ylsi yhtä pykälää korkeammalle. Molemmat ryhmät olisivat voineet hieman paremmalla onnella pelata Lohjalla mitaleista.

AA-peliryhmän ottelu Viikinkejä vastaan:

A-peliryhmän ottelu HaKia vastaan:

Suomen monissa kolkissa kiinnostusta herättänyt Haukat E2006 esiintyy huhtikuun aikana turnauksissa eri puolella Suomea.

AAA matkustaa pääsiäisenä kutsuturnaukseen Mikkeliin. Tasokkaiden suomalaisjoukkueiden lisäksi Etelä-Savossa ovat mukana SKA Pietari, Sparta Praha ja Hamikovo Bratislava.

AA taistelee turnausvoitosta huhtikuun toisena viikonloppuna Tampereen Ilveksen järjestämässä turnauksessa. A-tason pelaajat nähdään huhtikuussa Keravalla ja Paimiossa.


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat