Haukkojen ohjaama pienten lasten (3-6v) liikuntakerho kaudella 2017-2018
15.5.2017 17:38 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Järvenpään kaupungin kanssa yhdessä toteutettava pienten lasten liikuntakerho jatkuu taas syksyllä 2017!

Liikuntakerhot ovat Järvenpään kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen yhteistyöllä järjestämiä. Liikuntakerho on monipuolinen ja leikinomainen liikuntaharrastus, jossa ei ole lajipainotusta eikä vakavamielistä kilpailullisuutta. Liikuntakerho toimii lapsen ensimmäisenä ryhmäliikuntaharrastuksena, jossa perhe voi tutustua seuratoimintaan.

Kerhon ohjelma: Kerhossa on ohjelmassa sekä sisä- että ulkoliikuntaa, ja kausi alkaa perhekerroilla. Yleisohjelma on nähtävissä www.jarvenpaa.fi/liikunta ohjattuja liikuntaryhmiä selaamalla.

Toiminta: Toiminta on jaettu syys- ja kevätkauteen. Syyskausi alkaa viikolla 35 ja kevätkausi viikolla 2. Kerhoa on 14 kertaa kaudessa. Kerhot ovat tauolla viikoilla 42 ja 8, sekä arkipyhinä ja niiden aattoina. Aikataulumuutoksista ilmoitetaan ohjaajan toimesta tai tekstiviestillä. Syksy- ja kevätkaudelleon ilmoittauduttava erikseen. Kurssinumero syksy- ja kevätkauden kerholle on sama, kevätkauden kurssinumeron perässä on K-kirjain.

Haukkojen ohjaama 3-4v LIIKUNTAKERHO Pajalanpihan päiväkodilla

  • tiistaisin klo 17.15–17.55
  • ilmoittautumiskoodi syksy 1501 / kevät 1501K Haukat

Haukkojen ohjaama 5-6v LIIKUNTAKERHO Pajalanpihan päiväkodilla

  • 18.00–18.45
  • ilmoittautumiskoodi syksy 1506 / kevät 1506K Haukat

Ilmoittautuminen: alkaa ma 5.6.2016 klo 11.00. Ilmoittautua voi osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/jarvenpaa, puhelimitse 09 2719 2498 tai Järvenpää-talolla Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupisteellä. Ilmoittautuminen on sitova. Kerhoihin ei lähetetä erillistä kutsua, toteutuvat kerhot alkavat ilmoitetun aikataulun mukaan. Mikäli johonkin kerhoon ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, kerhon peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä/ sähköpostilla kerhoon ilmoittautuneille. Liikuntakerhoihin varasijoille ilmoittautuneille ilmoitetaan vapautuvista paikoista varasijajärjestyksessä heti jos paikkoja vapautuu.

Maksu: Kausimaksun (50€ 3-4v / 55€ 5-6v) voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai kotiin lähetettävällä laskulla. Kerhopaikka tulee peruuttaa, jos lapsi ei osallistukaan kerhoon, jotta varallaolijoita saadaan mukaan. Peruutetusta paikasta veloitetaan 12 euron käsittelymaksu, jos osallistuminen perutaan vähintään viikkoa ennen kerhon alkua. Tämän jälkeen kausimaksu on maksettava kokonaisuudessaan. Jos kerho peruuntuu osallistujien vähyyden vuoksi, maksetut kurssimaksut palautetaan.

Ohjaavat seurat kaudella2017–2018 ovat:

  • Jääurheiluseura Haukat (Haukat) Pajalanpihan päiväkoti
  • Järvenpään Taitoluistelijat (JTL) Pollen päiväkoti
  • Keski-Uudenmaan Yleisurheilu (KUY) Isokydön päiväkoti ja Harjulan koulu

Yleistä: Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee ohjelman ja sään mukaisen ulko- tai sisäliikuntavaatetuksen ja vesipullon.

Lisätiedustelut: Liikuntapalveluiden lasten, nuorten ja perheiden liikunnan vastuutiimiltä: Emilia Laukka, emilia.laukka@jarvenpaa.fi, 0403152042 ja Emilia Marjakaarto, emilia.marjakaarto@jarvenpaa.fi, 040 315 2352


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat