Super suosittu Halloween ilta 2.11.2018
29.10.2017 13:06 Uutiset / Jaoston pääsivusto

JTL, Haukat ja Järvenpään kaupungin Liikkuva koulu -hanke

järjestivät pe 27.10.2017 illalla Halloween luistelun!

JTL, Haukat ja Järvenpään kaupungin Liikkuva koulu -hanke järjestivät perjantaina 27.10.2017 illalla Halloween luistelun!

Jäällä nähtiin upeaakin upeampi ja huimaan suosioon noussut jäädisco. Jäähallin katossa roikkui discopalloja, joihin heijastettiin erivärisiä valoja. Jäällä soi myös erilaisia discohittejä. Valot jäähallille oli asentanut Blackout lightning. ( Blackout oy on valaistus -ja äänentoistopalveluihin erikoistunut yritys).

Jäähallin juoksusuoralla pääsi pomppimaan pomppulinnaan ja temppuilemaan temppuradalle. Tekemistä ja touhua siis riitti, niin isoille kuin pienillekin :)

Juoksusuoralle olivat myös molempien seurojen eri joukkueet kasanneet pop-up kahviloita. Joukkueet olivat itse leiponeet erilaisia Halloweenyllätyksiä tapahtumaa varten.

Näimme kerrassaan upeita Halloween asuja ja myös muutamia hurjia pukuja palkittiin illan aikana. Lisäksi järjestimme arvonnan jossa oli jaossa huikeita palkintoja! Arvonta suoritetaan maanantaina 30.10 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos palkinnoista Järvenpään kaupunki sekä Westpro!


ARVONTA ON SUORITETTU: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti mistä voivat palkinnot noutaa.

Loop -aktiivisuusrannekkeet voittivat Valtteri Karjalainen ja Jaana Meriläinen.

Teemu Selänteen ja Valtteri Bottaksen lippikset lähtevät Evelyn Wikbergille, Sanna Lehtiselle, Miia Taskulalle sekä Sari Halttuselle.

Vuoden ilmaiset luistelukoulut voittivat Kalle Viisola sekä Aino Riikonen

Valtteri Bottaksen valokuva nimmarilla osui Linnea Lehtoselle.

Onnea kaikille voittajille.

Tapahtumaan oli vapaa pääsy ja tapahtuma oli avoin kaikille! Illan aikana hallilla nähtiin lähemmäs 700 alloween juhlijaa.

Saimme paljon kyselyitä, järjestämmekö tämän myös ensivuonna ja KYLLÄ järjestämme.





   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat