SuperPark ja Haukat 06 yhteistyöhön Leksa-turnauksessa 2018!
6.3.2018 22:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Leksa 2018 goes SuperPark...

Kim Korhonen, Sales Manager, SuperPark Oy:

"Minulla on ilo ja kunnia Vantaan SuperParkin puolesta kertoa, että olemme tehneet sopimuksen yhdessä Haukat 2006:n kanssa heidän yhteyshenkilönsä Pasi Nikulan aloitteesta koskien legendaarista Leksa-turnausta pääsiäisenä 2018.

Haluan kertoa, että meitä lähestytään usein ja monelta suunnalta pyytäen apua ja tukea joukkueille, kouluihin ja milloin mihinkin. Joihinkin lähdemme mukaan, mutta aina hyvin harkitusti ja tarkkaan aistien onko tässä jotain sellaista, johon meidän viihteellisen liikunnan ja maapallon mukavimman sisäaktiviteettipuiston on syytä tarttua…

Voin kertoa, että tässä kohtaa kaikki merkit sekä ennen kaikkea huoliteltu sisältö tekivät todella suuren vaikutuksen. Siksi olemmekin innolla mukana tukemassa Haukkojen 2006-ikäluokan järjestämää SuperPark Leksa-turnausta.

Loppuun on todettava, että Suomen maajoukkueen tappio olympialaisten puolivälierässä Kanadaa vastaan tuntuu edelleen harmituksena ex-kiekkomiehen puserossa. Mutta muistetaan kaikki, että juuri tuo erittäin tärkeä työ, mitä nyt teette lasten/nuorten kanssa on erinomaisen tärkeää Suomen jääkiekon tulevaisuudelle ja lasten sekä nuorten henkisen hyvinvoinnin kasvulle.

Leksa-turnaus on legenda ja on mahtavaa olla siinä mukana – Kiitos siitä Pasi Nikula ja Haukat 2006."

Terveisin:

Ex-kiekkomies nimimerkillä ”ei kiekkoa ränniin”

Haukat 06 on erittäin ylpeä siitä, että se saa yhteistyökumppanikseen arvostetun SuperParkin.

”SuperPark on upea brändi, jonka kaikki ihmiset tuntevat koko Suomessa – ja yhä kiihtyvällä tahdilla myös maailmalla”, hehkuttaa Leksa 2018-toimikunnan jäsen Pasi Nikula.

”Olemme todella ylpeitä ja otettuja siitä, että SuperPark haluaa tukea toimintaamme. SuperPark voi olla täysin varma siitä, että olemme heidän luottamuksensa arvoisia. Odotamme innokkaina myös laajaa ja pitkäaikaista yhteistyötä SuperParkin kanssa.”

Linkit:

www.leksa2018.com

www.superpark.fi


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat