Tervetuloa Haukkojen GOALIE CAMPILLE kesäkuussa!!
8.3.2018 22:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmoittaudu Haukat GOALIE CAMPILLE!!

Ota varaslähtö kauteen ja tule hiomaan taitojasi kuntoon HAUKAT GOALIE CAMPILLE! Leirille ovat tervetulleita myös muiden seurojen maalivahdit!

Järvenpään Haukat tarjoaa ensimmäistä kertaa maalivahtileirin kesäkuussa 18.6-20.6.2018. Paikkana toimii Järvenpään jäähalli. Leirin vastuuohjaajana toimii edustusjoukkueen maalivahti Juuso Laukkanen yhdessä seuran muiden maalivahtivaikuttajien kanssa.

Leiripäivän kesto on n.9.00-16.00. Päivä sisältää kaksi jääharjoitusta, oheisharjoituksia, lounaan, sekä muuta mukavaa ohjelmaa.

Leirille ovat tervetulleita kaiken tasoiset maalivahdit. Leiri on tarkoitettu vuonna 2003 - 2010 syntyneille. Ikäluokat ja tasot huomioidaan leirin rakenteessa.

Leirin tarkoituksena on tarjota laadukasta maalivahtivalmennusta sekä mahdollisuus kehittää maalivahdin perustekniikoita lähellä kotia. Tämän lisäksi leirillä on luvassa malleja maalivahdin fyysiseen harjoitteluun, tietoiskuja mm. maalivahdin omatoimiseen pelin kehittämiseen ja tutkimiseen.

Leirin hinta on 150€. (Haukkojen Hat trick-leiriläiset ja sisarukset 105€) Leirille voi ilmoittautua myös vain 1-2 päiväksi, jolloin maksat leiristä päivien mukaan 50€/päivä. (Haukkojen Hat trick-leiriläiset ja sisarukset 35€/päivä). Leirille on vain rajattu määrä paikkoja, joten ILMOITTAUDU PIAN!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!!

TERVETULOA!


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat