Tervetuloa mukaan Haukkojen kevään luistelu- ja kiekkokouluihin!
8.10.2019 15:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukkakoulujen kevään ilmoittautumiset ovat auki!

Haukkakoulujemme kevään ilmoittautumiset ovat auki! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislinkit löydät alempaa tältä sivulta!

Koulumme torstaisin ovat seuraavasti:

  • syyskausi 24.10-15.12.2019
  • kevätkausi 9.1-2.4.2020

Hinta:

  • koko kausi 150€ (sisarus 110€)
  • syksy/kevät kausi 80€ (sisarus 60€)

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä, mutta lapsen kaksi ensimmäistä kertaa ovat kokeilukertoja. Palautamme rahat sinulle, jos lapsi jää pois kahden kerran jälkeen koulustamme. Tässä tapauksessa laita sähköpostia eija.bergstrom@juniorihaukat.net

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu- ja kiekkokoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Luistelukoulu torstaisin klo 18.15-19.00 (n. 4-6 vuotiaat) Ilmoittaudu TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.


Kiekkokoulu torstaisin klo 19.00-20.00 (n. 5-8 vuotiaat) ilmoittaudu TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteeiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.


Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Joulukuu   »
Kategoriat