Oletko sinä yksi Haukkojen  #UJ-Tähdistä?
SeuraJulkaistu: 08.01.2021 00.00

Oletko sinä yksi Haukkojen #UJ-Tähdistä?

#UJ-Tähti #Pihapelit #NeverGiveUp #HaukatYhdessä

Oletko sinä yksi Haukkojen #UJ-Tähdistä?

Haluatko kaukaloiden pehmeimmät tassut, ripeimmät kintut ja terävimmän pelipään?

Ulkojäät ja pihapelit kutsuvat. Haasta itse itsesi tai kokoa kaverit yhteen. Kesytä peliväline. Pidä hauskaa ja nauti peleistä pienissä ryhmissä kavereiden kanssa hymyssä suin. Ulkojäät ja pihapelit ovat pelitaitojen aarreaitta, jossa voit kehittää itsestäsi kaukaloiden tähtipelaajan.

Kerää yhteensä 75 tuntia ulkojää ja pihapelitunteja aikavälillä 8.1-14.3.2021 ja saat tittelin #UJ-Tähti. Kaikki rajan rikkoneet palkitaan #UJ-Tähti diplomilla. Eniten tunteja kerännyt palkitaan vielä erikseen tuotepalkinnolla.

Toimi seuraavasti.

Aikaa on 66 päivää ja tavoite on kerätä 75 tuntia ulkojää- ja pihapelejä. Pakko ei ole luonnollisesti pelata, vaan myös yksin kikkailut ja laukomiset lasketaan. Eli tämä tarkoittaa reilua tuntia per päivä. Kukaan ei kuitenkaan kiellä sinua pelaamasta yhdellä kertaa pidempäänkin.

Joukkueen ja koulun tapahtumia ei merkitä.

Haukat_UJ-Tähti_päivakirja_2021.xlsx tai pidä tunneista vapaasti kirjaa. Laita lista kotona näkyville esim. jääkaapin oveen. Merkkaa seurantalistaan, missä ja kuinka monta tuntia olet mailan kanssa pihalla tai jäällä omatoimisesti pelannut /kikkaillut. Liitetiedostossa olevassa Excel –taulukossa ensimmäinen alasivu on esimerkki taulukon täyttämisestä. Toinen alasivu on sinun kappaleesi, johon täytät omat tietosi, paikan sekä tuntimäärät. Taulukko laskee automaattisesti tuntimäärän joka kuukaudelta ja kuukaudet yhteen viimeisellä sivulla.

Palauta #UJ-Tähti tuntilista viimeistään 21.3. Tonille, Harrille tai Haukkojen postilaatikkoon jäähallin alakertaan. Voit palauttaa laput myös sähköisesti toni.mustonen@juniorihaukat.net

Laske tunnit valmiiksi ja muista kirjoittaa lappuun oma nimesi ja ikäluokkasi!

#UJ-Tähti kuvahaaste

Käy tykkäämässä myös Facebookissa Jääurheiluseura Haukat sivuista. Ottakaa esim. kuva peleistä tai ryhmäkuva. Kuva jossa ilmenee mielestänne UJ-pelien ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä. Käyttäkää mielikuvitusta! Postatkaa kuva itse tai vanhempien kanssa Haukkojen Instagram storyyn (Haukat ig jaaurheiluseurahaukat). Käyttäkää mm. hästägejä #UJtähti, #Pihapelit, #Haukat+pelaajien ikäluokka, #NeverGiveUp ja #HaukatYhdessä. UJ- ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä parhaiten ilmentämä kuva palkitaan.