Tervetuloa mukaan perustettavan Haukat 2014 (U8) ikäluokan toimintaan!
SeuraJulkaistu: 23.06.2021 14.20

Tervetuloa mukaan perustettavan Haukat 2014 (U8) ikäluokan toimintaan!

Haukat perustaa jääkiekkojoukkueen 2014-2015 syntyneille lapsille. Joukkueeseen mukaan liittymiseen ei tarvita aiempaa jääkiekko taustaa, eikä joukkueeseen mukaan liittymiseen ole taitovaatimuksia.

Joukkueen perustamisinfoa pidetään TEAMSin välityksellä 31.3.2021 klo 18.00! Laitan kaikille alustavasti mukaan ilmoittautuneille sähköpostiin kutsun infoon. Infoon ilmoittautuminen ei sido mihinkään.

Tavoitteenamme on koronarajoitusten sen mahdollistaessa järjestää ilmaisia tutustumis kertoja Toukokuussa Järvenpään jäähallissa. Päivistä ja ajoista tiedotamme erikseen.

Toivottavasti kesän jälkeen olemme jo palanneet tai palaamassa normaaliimpaan arkeen ja joukkueen toiminta pääsisi alkamaan elokuun alussa suunnitelman mukaan.

  • Varustus tutustumisajäillä sama kuin kiekkokoulussa. Päällä saa olla kaikki varusteet, mutta keväällä riittää vielä kypärä KASVOSUOJUKSELLA, luistimet, maila ja hanskat.

Joukkue harjoittelee talvella jäällä kaksi kertaa viikossa ja pelaa viikonloppuisin pelejä lähialueen joukkueita vastaan. Lisäksi joukkueella on myös sisäliikuntavuoro Anttilan koulun salissa. Kaikkea joukkueen toimintaa ohjaa kasvatuksellisuus ja liikunnasta innostuminen.

Näiden harjoitusten lisäksi on seuran järjestämia Haukka-junioreiden vapaaehtoisia jäätapahtumia

  • maanantai maalivahtijää Kellokoski
  • tiistai pelijää Järvenpää 2
  • torstai luistelun tehojää/pelijää
  • sunnuntai kiekkokoululaisten ja U8-U9 -junioreiden pelijää

Joukkueen valmennuksesta, sekä toiminnan kehittämisestä vastaa Haukkojen junioripäällikkö Toni Mustonen.

Ilmoittaudu TÄSTÄ alustavasti mukaan joukkueen toimintaan!

Lisää tietoa joukkueen toiminnasta

junioripäällikkö Toni Mustonen toni.mustonen@juniorihaukat.net / 044-7177651