Ilmoittaudu mukaan Haukkojen ilmaisiin ringette-, luistelu- ja kiekkokouluihin!
SeuraJulkaistu: 13.01.2022 12.55

Ilmoittaudu mukaan Haukkojen ilmaisiin ringette-, luistelu- ja kiekkokouluihin!

Haukkakoulujen alku siirtyy korona tilanteen vuoksi alustavasti viikolla eteenpäin.

Kiekkokoulun aloitus lauantaina 15.1

Ringettekoulun aloitus sunnuntaina 16.1

Luistelukoulun aloitus tiistaina 18.1

LAPSI-AIKUINEN- RYHMIEN ALOITUS SIIRTYY!

ILMOITTAUDU MUKAAN KOLMEN KERRAN ILMAISEEN HAUKKAKOULUUN!

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua kaikki n. 3 -8 vuotiaat lapset.
Haukkakoulut (ringette,- kiekko- ja luistelukoulut) toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Koulumme jatkuvat kevääseen saakka.

Luistelu- ja ringettekoulu järjestetään sunnuntai 16.1 / 23.1 / 30.1 klo 11.15-12.00 (jäälle pääsee jo 11.05) n. 3-6 vuotiaat Järvenpään jäähallissa.


Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ja ringeten ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Lisää tyttöjen luistelu- ja LAPSI-AIKUINEN luistelukoulusta TÄSTÄ!

____________________________________________________________________________________________________________________________

Luistelukoulu ja LAPSI-AIKUINEN-LUISTELUKOULU järjestetään tiistai 18.1 / 25.1 / 1.2 klo 18.15-19.00 (n. 3-6 vuotiaat) Järvenpään jäähallilla

Lapsi-Aikuinen luistelukoulua ei valitettavasti voida tällä hetkellä järjestää koronarajoitusten vuoksi!!!


Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

llmoittautua voi TÄSTÄ

Lisää luistelukoulusta ja LAPSI-AIKUINEN-luistelukoulusta TÄSTÄ!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Kiekkokoulu järjestetään lauantai 15.1 / 22.1 / 29.1 klo 10.00-11.00 (n. 5-8 vuotiaat) Järvenpään jäähallissa


Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Lisää kiekkokoulusta TÄSTÄ!

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.


Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651 toni.mustonen(at)juniorihaukat.net

Sunnuntain luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 0400-589579 tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net