Ilmoittaudu mukaan syksyn ILMAISIIN Haukkakouluihin !
SeuraJulkaistu: 01.08.2022 13.41

Ilmoittaudu mukaan syksyn ILMAISIIN Haukkakouluihin !

ILMOITTAUDU MUKAAN KOLMEN KERRAN ILMAISEEN HAUKKAKOULUUN! Uutena mukana tarjonaassa torstain Kellokosken ringette-, luistelu- ja kiekkokoulut!

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua kaikki n. 3 -9 vuotiaat lapset.
Haukkakoulut (ringette,- kiekko- ja luistelukoulut) toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Koulumme tulevat jatkumaan ilmaisten tutustumisten jälkeen Jouluun saakka.

RINGETTEKOULU

  • Järvenpään jäähalli (K-rauta areena) sunnuntai klo 10.00-11.00 (18.9 / 25.9 / 2.10)
  • Kellokosken jäähalli torstai klo 18.10-18.50 (22.9 / 29.9 / 6.10)


Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ja ringeten ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Lisää luistelu- ja LAPSI-AIKUINEN luistelukoulusta TÄSTÄ!

____________________________________________________________________________________________________________________________

LUISTELU JA LAPSI-AIKUINEN LUISTELUKOULUT

  • Järvenpään jäähalli (K-rauta areena) tiistai klo 18.15-19.00 (20.9 / 27.9 / 4.10)
  • Kellokosken jäähalli torstai klo 17.30-18.10 (22.9 / 29.9 / 6.10)


Luistelukoulu

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

Lapsi-aikuinen ryhmä (n. 3-5 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuinen on mukana auttamassa ja tuomassa turvaa jäällä. Ohjaajat ohjaavat leikit ja aikuiset osallistuvat leikkeihin yhdessä lasten kanssa. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

llmoittautua voi TÄSTÄ

Lisää luistelukoulusta ja LAPSI-AIKUINEN-luistelukoulusta TÄSTÄ!

__________________________________________________________________________________________________________________________

KIEKKOKOULU

  • Järvenpään jäähalli (K-rauta areena) lauantai klo 10.00-11.00 (17.9 / 24.9 / 1.10)
  • Kellokosken jäähalli torstai klo 18.10-18.50 (22.9 / 29.9 / 6.10)


Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Lisää kiekkokoulusta TÄSTÄ!

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.


Lisätietoja:

Kiekkokoulut Toni Mustonen 044 7177651 / toni.mustonen(at)juniorihaukat.net

Luistelu- ja ringettekoulut Emmi Öystilä 044 7678725 / emmi.oystila(at)juniorihaukat.net