Joululoman pelitällit
Julkaistu: 06.01.2020 00.00

Joululoman pelitällit

PELITÄLLIT KELLOKOSKELLA

Haukat F10 järjesti Kellokoskella joululoman pelitällit sunnuntaina 29.12.2019. Mukana oli yhteensä yksitoista joukkuetta kuudesta eri seurasta.(Jääurheiluseura Haukat, Kiekko-Vantaa, OKK-Pita, Helsingin jääkiekkoklubi HJK, Espoon palloseuran hockey EPS ja Pelicans).

Tunnelma pienessä hallissa oli iloinen ja kannustava, kun kiekkoiljat taistelivat vahvasti loppuun asti. Pokaaleita tai mestaruuksia ei tällä kertaa jaettu, mutta otteluvoitoista iloittiin kunnolla - toisaalta tappio saattoi hetken harmittaa. Pelin päätteeksi pelaajat palkittiin kunnioittavasta pelistä Haukkojen Respect-kortilla ja kentällä vaihdettiin Tsempparikiekot. Yleisölle oli tarjolla joukkueen buffasta herkullisia leipomuksia ja grillin antimia.

HAUKAT YHDESSÄ

Mahtava kiitos vielä osallistuneille joukkueille sekä Haukat F10-joukkuueen ihanalle talkooväelle loistavan pelitapahtuman toteutumisesta!

"Virtaa ja evästä pelaajille tarjottiin,
Kun energisen F10-tiimin kanssa turnausruokailu loihdittiin.

Oli makaroonilaatikkoa mahan täydeltä, ja
pelaajia iloisia koko 2010 ikäluokan edestä.

Kellokoskella pelejä riitti,
niistä toisiaan joukkueet kiitti,
Jo kevät Haukka-pelureiden silmissä siintää,
Kun vastavuoroisille pelitälleille innokkaasti kiitää"


Ruokailu toteutettiin ensimmäistä kertaa Kellotuvassa talkoovoimin.


LOPPIAISEN PELITÄLLIT ESPOOSSA

Espoon palloseuran jääkiekko EPS järjesti rennot pelitällit loppiaisena. Haukat F10 osallistui peleihin vastavierailun merkeissä kahdella joukkueella - Kaikilla halukkailla oli mahdollisuus osallistua peleihin ja innokkuutta löytyi. Molemmilla joukkueilla oli yhteensä neljä peliä sekä isäntäjoukkue EPS että Hyvinkään Jää-Ahmoja vastaan. Haukoille tuli voittoja ja häviöitä tasaisesti - pelaajat osoittivat kentällä mahtavaa yhteishenkeä ja joukkuekavereita kannustettiin yhdessä.

Tästä on hyvä aloittaa kevään 2020 Leijonaliigan pelit.


Kuvat: J. Stenbacka, Teksti A. Tolmala & K. Lyly

Seuran uusimmat