Julkaistu: 03.08.2020 00.00

Ryhmäjako tyttöjen luistelu- ja ringettekoulussa

Luistelu- ja ringettekoulu on tarkoitettu noin 4-8 vuotiaille tytöille.

Ryhmäjako

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu- ja kiekkokoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan samantasoisten lasten kanssa.

Luistelu- ja ringettekoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan samantasoisten lasten kanssa.

Uutena Lapsi-aikuinen ryhmä (n. 3-5 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin yhdessä oman aikuisen kanssa, Aikuinen on mukana auttamassa ja tuomassa turvaa jäällä. Ohjaajat ohjaavat leikit ja aikuiset osallistuvat leikkeihin yhdessä lasten kanssa. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

Tyttöjen luistelukoulu
Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Lisäksi uutena mukaan tulee lapsi- aikuinen ryhmä.

Ringettekoulu
Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita ringeten alkeiden opetteluun.

Lisää tietoa: tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net /0400589579

Seuran uusimmat

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1