Kausi 2018-2019
27.9.2018 8:53 Uutiset / E2 HAUKAT

Vielä viimeiset hienosäädöt ennen sarjan alkua.

Uusi kausi on taas käynnistymässä ensi viikonloppuna ensimmäisillä sarjapeleillä. Kyseessä on iso muutos pelaajille, kun pelit pelataan isolla kentällä tehokkaalla peliajalla. Pelaajilla on lisää tilaa, mutta myös paljon uusia sääntöjä opittavanaan ja vaihtoonkin pitäisi osata mennä ilman että peliä keskeytetään summerilla.

Aivan kylmiltään pelaajat eivät sentään lähde kokeilemaan uusia juttuja. Kevään ja syksyn aikana olemme pelanneet lukuisia harjoitusotteluita. Yhtenä kohokohdista viime keväältä voi pitää Turku-turnausta, jossa pelasimme kahden päivän aikana useita hienoja ison kentän pelejä, ja nautimme pelien välillä kauniista kevätsäästä ja yhdessäolosta. Kausi huipentui koko joukkueen Vierumäen leiriin toukokuussa. Jääkiekon, jalkapallon ja monien muiden aktiviteettien lisäksi leiriläiset pääsivät tutustumaan Leijonien pukukoppiin. Tätä varmaan muistellaan vielä pitkään.

Iso kiitos näistä tapahtumista kuuluu kaikille vapaaehtoisille, jotka ovat käyttäneet aikaansa tapahtumien järjestämiseen sekä aktiivisille vanhemmille, jotka ovat ideoineet ja toteuttaneet erilaisia myyntikampanjoita ja pyörittäneet kahvilaa Kellokosken kotipeleissä. On hienoa olla osa joukkuetta, jossa on hyvä asenne ja yhteishenki paitsi kentällä pelaajilla, myös taustajoukoilla katsomossa ja vaihtoaitiossa!

Pelaajia ikäryhmässä on ilahduttavan paljon, eli 45. Näistä moni aloitti viime kaudella, ja on kyllä pakko sanoa, että kaikki ovat solahtaneet mukaan joukkueeseen erittäin hienosti. Muutamia vahvistuksia saimme myös pykälää ylemmästä ikäluokasta, josta siirtyi pelaajia omaan ikäryhmäänsä. Koska pelaajia on paljon, lähdemme kauteen peräti neljällä joukkueella; tällä varmistamme sen, että kaikki pääsevät pelaamaan riittävästi. Tämä tarkoittanee myös sitä, että pelikaverit ympärillä vaihtuvat kauden mittaan useampaankin kertaan. Lienee yhteishengen kannalta vain ja ainoastaan positiivinen juttu.

Ensimmäiset kotipelimme ovat Kellokosken virkistävän viileässä jäähallissa lauantaina 29.9.2018 kello 13.00 sekä sunnuntaina 30.9.2018 kello 13.30. Kirittäjäksi kentälle saapuu EPS kahdella joukkueellaan. Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »