Oletko sinä #UJ-Tähti???!!!
1.2.2018 13:42 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Oletko #UJ-TÄHTI? Osallistu kilpailuun!!

Oletko sinä yksi Haukkojen #UJ-Tähdistä?

Haluatko kaukaloiden pehmeimmät tassut, ripeimmät kintut ja terävimmän pelipään?

Ulkojäät ja pihapelit kutsuvat. Haasta itse itsesi tai kokoa kaverit yhteen. Kesytä peliväline. Pidä hauskaa ja nauti peleistä kavereiden kanssa hymyssä suin. Ulkojäät ja pihapelit ovat pelitaitojen aarreaitta, jossa voit kehittää itsestäsi kaukaloiden tähtipelaajan.

Kerää yhteensä 50 tuntia ulkojää ja pihapelitunteja aikavälillä 1.2.-18.3.2018 ja saat tittelin #UJ-Tähti. Kaikki rajan rikkoneet palkitaan #UJ-Tähti diplomilla. Eniten tunteja kerännyt palkitaan vielä erikseen tuotepalkinnolla.

Toimi seuraavasti.

Aikaa on 46 päivää ja tavoite on kerätä 50 tuntia ulkojää- ja pihapelejä. Eli tämä tarkoittaa reilua tuntia per päivä. Kukaan ei kuitenkaan kiellä sinua pelaamasta yhdellä kertaa pidempäänkin.

Tulosta #UJ-Tähti tuntilista ja merkkaa siihen koska olet käynyt, missä ja kuinka monta tuntia olet mailan kanssa pihalla tai jäällä omatoimisesti pelannut. Jokainen merkintä tulee hyväksyttää vanhemmilla. Joukkueen ja koulun tapahtumia ei merkitä.

Palauta #UJ-Tähti tuntilista viimeistään 26.3.2018 Tonille, Harrille tai Haukkojen postilaatikkoon jäähallin alakertaan. Laske tunnit valmiiksi ja muista kirjoittaa lappuun oma nimesi ja ikäluokkasi!

UJ-TÄHTI ohjeet 2018.pdf

#UJ-Tähti kuvahaaste


Käy tykkäämässä myös Facebookissa tai Instagramissa Jääurheiluseura Haukat sivuista. Ottakaa esim. kuva peleistä tai ryhmäkuva. Kuva jossa ilmenee mielestänne UJ-pelien ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä. Käyttäkää mielikuvitusta! Postatkaa kuva itse tai vanhempien kanssa Haukkojen Facebook tai Instagram sivulle. Käyttäkää mm. hästägejä #UJtähti, #Pihapelit, #Haukat+pelaajien ikäluokka, #NeverGiveUp ja #HaukatYhdessä. UJ- ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä parhaiten ilmentämä kuva palkitaan.


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat