TALOUSOHJEITA JOUKKUEILLESEURAMAKSU

Kauden 2022 – 2023 seuramaksu on 300 €/pelaaja.
Maksu sisältää jäsenmaksun 10 €/pelaaja ja teroituskoneen käyttömaksun 10 €/pelaaja

Seuramaksusta lähetetään lasku jokaiselle jäsenelle/huoltajalle.

Laskut ohjautuvat Checkout maksupalvelun kautta. Erilaisten ongelmien / maksusuoritusvaikeuksien yhteydessä yhteydenotot seuran taloudenhoitajaan.

SEURAMAKSU 1. ERÄ /pelaaja 100 € ERÄPÄIVÄ 31.8.2023 / poikkeava 30.9.2023

SEURAMAKSU 2. ERÄ /pelaaja 100 € ERÄPÄIVÄ 31.10.2023 / poikkeava 30.11.2023

SEURAMAKSU 3. ERÄ /pelaaja 100 € ERÄPÄIVÄ 31.1.2023

Poikkeavat maksuaikataulut koskevat ensisijaisesti seuran nuorimpia joukkueita (U8, U9 ja RF-G)

Sisarusalennus (200 €) perheen kolmannesta ja useammasta pelaajasta. Kirjallinen ilmoitus seuran taloudenhoitajalle, jossa mainittava nimeltä perheen kaikki pelaajat sekä ikäluokat/joukkueet.


Seuran päätili FI24 5092 0920 4246 01 / OKOYFIHH

OSTOLASKUT

Verkkolaskuosoite: 003704946231

Verkkolaskujen välittäjä: 003708599126 (OpenText)


HAUKKALEIRIMAKSU

Haukkaleirimaksun rahastonhoitajat maksavat itse, koska tietävät montako pelaajaa osallistuu leirille ja montako pelaajaa joukkueessa on.

Viestitietoihin joukkue ja lukumäärä kuinka monesta pelaajasta maksu on; esim. ”Haukkaleiri 2009, 40 pelaajaa” tai viitettä käyttäen, jolloin erillinen selvennys seuran taloudenhoitajalle sähköpostilla.

ELOKUUN SEURALEIRIMAKSU 25 €/päivä/pelaaja
ERÄPÄIVÄ 30.9.2023


LASKUTUKSEEN LIITTYVÄT ASIAT

Kaikki matkalaskut, tuomaripalkkiot sekä suoraveloitettavissa asioissa yhteydenotot sähköpostitse laskutus@juniorihaukat.net

SUORAVELOITUKSET

Kaikki joukkueen juoksevat kulut suoraveloitetaan joukkueen tililtä ilmoitettuina eräpäivinä. Tieto maksusta lähetetään joukkueenjohtajille ja rahastonhoitajalle noin viikkoa ennen veloituspäivää.

Säännölliset veloitukset veloitetaan:

Valmennuskulut 1. päivä
Jäämaksut 15. päivä

Muut kulut veloitetaan sen mukaan kuin niitä aiheutuu. Esim. kokous-, kopio- sali ja uimahallimaksut, kahviolaskut. Joukkueelle itselleen kohdistuvat laskut hoidetaan joukkueen rahastonhoitajan toimesta.

VALMENNUS

Valmennusmaksujen veloitus alkaa lokakuussa. Valmennusmaksuaikataulu tehdään jokaiselle joukkueelle erikseen, jonka mukaan koko kauden maksut veloitetaan loka-huhtikuussa.

TUOMARIMAKSUT

Veloitetaan aiheutuneiden kulujen mukaan. Tieto maksusta lähetetään joukkueenjohtajille ja rahastonhoitajille noin viikkoa ennen veloituspäivää.

HUOM! Joukkueiden rahastonhoitajat / joukkueenjohtajat toimittavat juniorituomarin / ringette-erotuomarin palkkiokuitin ja verokortin seuran taloudenhoitajalle, joka hoitaa palkkiomaksut sekä tarvittavat viranomaisilmoitukset ja -maksut. Tuomarit voivat myös toimittaa itse palkkiolomakkeen ja tarvittavat tiedot suoraan seuran taloudenhoitajalle.

Palkkiolomakkeesta pitää löytyä tiedot: etu- ja sukunimi, henkilötunnus, postiosoite ja tilinumero.

Verokortin toimittaminen kerran kalenterivuodessa riittää eli yksi vuonna 2022 ja toinen vuonna 2023. Ilman verokorttia ennakonpidätys on 60 %.

Tuomareille maksettavat palkkiot pyritään maksamaan kerran kuukaudessa kuun viimeinen päivä.

VALMENTAJIEN JA TOIMIHENKILÖIDEN MATKALASKUT

Valmentajien ja toimihenkilöiden matkalaskut toimitetaan seuran taloudenhoitajalle, joka hoitaa maksut ko. henkilöille ja tekee tarvittavat viranomaisilmoitukset.

Matkalaskut maksetaan kuun lopussa syyskuusta-toukokuuhun. Matkalaskut pitää toimittaa viimeistään kuun 20:teen päivään mennessä ehtiäkseen maksuun.

  • Ilmoittaa seuran taloudenhoitajalle mahdolliset muutokset kauden aikana.
  • Varmistakaa, että seuran taloudenhoitajalla on maksun saajan henkilön etu- ja sukunimi, henkilötunnus, postiosoite ja tilinumero.
  • Yleishyödyllisten yhteisöjen maksamien matkakustannuskorvausten verovapaiden osuus vuonna 2022 on enintään 20 päivärahaa ja 3000 € kilometrikorvauksia.


LISENSSIT

Lisenssit pelaajille, valmentajille ja muille joukkueen toimihenkilöille joukkueet ilmoittavat ja maksavat itse. Seuran maksamissa tapauksissa veloitukset peritään joukkueelta kauden aikana.

YLEISTÄ

Toimittaessanne palkkiolomakkeita, matkalaskuja yms. erityisesti sähköpostitse, niin muistattehan varmistaa, että se on asianomaiselle ok toimitusmuoto. Muutoin voitte toimittaa suljetussa kirjeessä Järvenpään jäähalliin Haukkojen postilaatikkoon.

HUOM! Joukkueiden rahastonhoitajat eivät saa omatoimisesti maksaa kenenkään henkilön palkkioita ja/tai matkalaskuja. Kaikki ko. maksut kierrätetään seuran taloudenhoitajan kautta


Huomioi, että muutokset ohjeistuksissa ovat kauden aikana mahdollisia.


Seuran taloudenhoitaja

Eija Bergström
p. 050 441 7654 työ
@ eija.bergstrom(at)juniorihaukat.net
@ taloudenhoitaja(at)juniorihaukat.net

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1