Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua kaikki n. 3 -8 vuotiaat lapset.

Haukkakoulut (ringette,- kiekko- ja luistelukoulut) toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Tyttöjen luistelu- ja LAPSI-AIKUINEN luistelukoulu, sekä ringettekoulu järjestetään sunnuntai 9.1 / 16.1 / 23.1 klo 11.15-12.00 (jäälle pääsee jo 11.00) n. 3-6 vuotiaat Järvenpään jäähallissa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

MAKSULLINEN KOKO KEVÄTKÄUDEN RINGETTEKOULU ALKAA 30.1

Ringettekoulun hinta on 80€ . Sisarus 60€.

Kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

Ringettekoulu maksetaan / tilataan lasku ilmoittautuessa.

Maksu sisältävät ohjatut jäät, vakuutuksen ja mailan tai haukkapaidan. Maila tai paita luovutetaan kuvakaappausta/kuittia vastaan koulujemme infotiskillä jäähallilla. Haukkakoululaiset palkitaan kauden jälkeen seuran päättäjäisissä mitalilla ja diplomilla.

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 0400-589579 tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net