Kausi 2021-2022

ELOKUU 2021

Ringeten elokuun pelajaa on Amanda Kortesoja E-joukkueesta. Amanda on reilu joukkuekaveri, joka on kaikkien kaveri ja harjoituksissa aina positiivisella asenteella. Amanda on ahkera harjoittelija ja on ottanut maalivahdin paikan hienosti haltuun kentällä pelaamisen ohella !Onnea Amanda!!


Kiekon elokuun kuukauden pelaajana palkitaan U10 joukkueen Jasper Huhtakallio. Taistelija. Tsemppari. Joukkuepelaaja ovat termejä jotka kuvaavat parhaiten tätä erittäin positiivista ja aina hymyilevää kiekkosoturia. Jasper on tuttu näky aina myös seuran iltapäiväjäillä! Jasperin positiivinen asenne tarttuu ja hän levittää hyvää fiilistä ympärilleen kopissa ja kaukalossa! Onnea kuukauden pelaaja palkinnosta Jasper!!

SYYSKUU 2021

Ringeten Syyskuun kuukauden pelaaja on G:ssä pelaava Frida Lahti. Frida tulee hallilla vastaan aina aurinkoinen hymy kasvoilla ja iloisesti tervehtien. Harkoissa hän yrittää parhaansa ja haluaa oppia uusia juttuja. Onnea Frida!


Jääkiekon kuukauden pelaajana palkitaan U11 ikäluokan Eemil Manerus. Eemil on tunnollinen harjoittelija ja antaakin tekojen puhua sanoja enemmän. Asenne onkin aina täysi sata mitä ikinä tehdäänkään. Eemil on aina hyvällä tuulella ja hänen positiivisuutensa tarttuu muihin. Onnea Eemil!