Kausi 2021-2022

ELOKUU 2021

Ringeten elokuun pelajaa on Amanda Kortesoja E-joukkueesta. Amanda on reilu joukkuekaveri, joka on kaikkien kaveri ja harjoituksissa aina positiivisella asenteella. Amanda on ahkera harjoittelija ja on ottanut maalivahdin paikan hienosti haltuun kentällä pelaamisen ohella !Onnea Amanda!!


Kiekon elokuun kuukauden pelaajana palkitaan U10 joukkueen Jasper Huhtakallio. Taistelija. Tsemppari. Joukkuepelaaja ovat termejä jotka kuvaavat parhaiten tätä erittäin positiivista ja aina hymyilevää kiekkosoturia. Jasper on tuttu näky aina myös seuran iltapäiväjäillä! Jasperin positiivinen asenne tarttuu ja hän levittää hyvää fiilistä ympärilleen kopissa ja kaukalossa! Onnea kuukauden pelaaja palkinnosta Jasper!!

SYYSKUU 2021

Ringeten Syyskuun kuukauden pelaaja on G:ssä pelaava Frida Lahti. Frida tulee hallilla vastaan aina aurinkoinen hymy kasvoilla ja iloisesti tervehtien. Harkoissa hän yrittää parhaansa ja haluaa oppia uusia juttuja. Onnea Frida!


Jääkiekon kuukauden pelaajana palkitaan U11 ikäluokan Eemil Manerus. Eemil on tunnollinen harjoittelija ja antaakin tekojen puhua sanoja enemmän. Asenne onkin aina täysi sata mitä ikinä tehdäänkään. Eemil on aina hyvällä tuulella ja hänen positiivisuutensa tarttuu muihin. Onnea Eemil!

LOKAKUU 2021


Kuukauden pelaaja on F-joukkueen Tara Alastalo. Tara on harjoituksissa ahkera harjoitteli ja sinnikkäästi opettelee vaikeanki taidon. Hän kokeilee kaikkia pelipaikkoja ja yrittää aina parhaansa muita kannustaen. Onnea Tara!

Jääkiekon Lokakuun pelaajana palkitaan U8 ikäluokan Vilho Laanti. Vilholta löytyy kova palo pelaamiseen ja kaikkiin mahdollisiin peleihin löytyy suuri into. Vilhon positiivinen asenne harjoitteluun tarttuu pelikavereihin ja jokaista maalia tuuletetaan asian mukaisin menoin.


MARRASKUU 2021


Ringeten marraskuun kuukauden pelaajana palkittiin D joukkueesta Henni Hurmeranta Henni on ahkera harjoittelija, joka tekee aina parhaansa. Hän on iloinen joukkuekaveri, joka kannustaa muita jokaisessa tilanteessa. Onnea Henni!

Jääkiekon marraskuun kuukauden pelaajana palkitaan U9 ikäluokan Rasmus Riekkinen. Rasse on iloinen, tunnollinen ja hyvä käytöksinen nuori kiekkoiljanalku. Kaikki asiat tehdään huolellisesti ja tosissaan hymy huulilla kaukalossa ja sen ulkopuolella!

Onnea Rasmus!

JOULUKUU 2021


Ringeten joulukuun kuukauden pelaaja on F-joukkueen Neylan Alakas. Neylan on ilopilleri, joka tervehtii aina hallin käytäville kannustaa kavereita ja haluaa oppia uusia juttua. Onnea Neylan!

Joulukuun kuukauden kiekkopelaajana palkitaan U12 ikäluokan Severi Holopainen. Severi on tullut positiivisella persoonallaan ja asenteellaan U12 joukkueeseen ryminällä mukaan. Taitoniekka Severi on aktiivinen ja innokas harjoittelija ja tuttu näky seuran iltapäiväjäillä. Onnea Severi!

TAMMIKUU 2022


Jääkiekon Tammikuun kuukauden pelaaja on U8 ikäluokan Olli Piirainen!Olli on positiivinen, innokas ja taitava pelurin alku. Ollin tsemppaaminen kaukalossa tarttuu koko joukkueeseen ja innostaa muitakin pelureita. Kenttäpelaaja tai maalivahti, kaikki pelipaikat käyvät herralle ja asenne on täysi sata! Onnea Olli!


Ringeten tammikuun kuukauden pelaajana palkitaan Sara Marjakangas E joukkueesta! Sara on ahkera harjoittelija, joka haluaa aina oppia uusia taitoja! Sara harjoittelee niin kenttäpelaajan kuin maalivahdinkin paikkalla. Onnea Sara!

HELMIKUU 2022


Helmikuun kuukauden kiekkojuniorina palkitaan U13 ikäluokan maalivahti Vilho Mahkonen. Esimerkillinen, taistelija, rauhallinen kuvaa Vilhoa maalivahtina parhaiten. Vilho on ahkera harjoittelija ja tuttu jo useammalta vuodelta seuran maalivahtijäiltä. Onnea Vilho!

Ringeten helmikuun kuukauden pelaajana palkitaan D-joukkueen Minttu Lajunen. Minttu näyttää omalla ahkeralla harjoittelullaan esimerkkiä joukkuekavereille. Hän on positiivinen ja haluaa oppia paremmaksi ringeten pelaajaksi. Onnea Minttu!

MAALISKUU 2022


Maaliskuun kuukauden ringeten pelaajana palkittiin @haukat_rfg joukkueen Elsi Holm 🦅 Elsi on joukkuekavereiden tsemppaaja, kuka on aina hymy kasvoilla joukkueen tapahtumissa. Kentällä Elsi pelaa täysillä ja reilusti sekä haluaa oppia uusia taitoja! Onnea Elsi!


Jääkiekon maaliskuun kuukauden pelaajana palkitaan U10 ikäluokan Tomas Wennonen! Tomas omaa suuren sydämen joukkuepeliin ja rautaisen asenteen harjoitteluun ja pelaamiseen. Tomas tekee kaikki asiat huolellisesti ja mahdollisimman hyvin toimien loistavana esimerkkinä pelikavereille! Onnea Tomas!

HUHTIKUU 2022

Huhtikuun jääkiekon kuukauden pelaajana palkitaan 2013 ikäluokan Gabriel Munoz! Gabi jääkiekkoa reilun vuoden ja kehittynyt huimasti iloisen ja positiivinen asenteensa ansiosta. Vaihtoehtoja on vain yksi. Hän yrittää aina parhaansa ja näyttää esimerkkiä myös muille pelaajille. Gabi harrastaa myös jalkapalloa ja hänen monipuolinen pelitaustansa näkyy myös kaukalossa! Onnea Gabi!


Huhtikuun ringeten kuukauden pelaajana palkittiin @haukat_rfg joukkueen Ella Loijas! Ella on iloinen, sisukas ja tsemppaava joukkuekaveri !

KAUSI 2022-2023

ELOKUU 2022


Elokuun kuukauden kiekkojuniorina palkitaan U10 joukkueesta Eetu Lassila. Eetu on erittäin sporttinen ja energinen pelimies. Joka paikkaan mennään aina satalasissa ja tilanteita ei jätetä kesken. Eetu omaa valoisan ja iloisen luonteen, joka tarttuu aina positiivisesti pelikavereihin.


Elokuun kuukauden ringettepelaajana palkitaan @haukatringettee pelaava Emppu Linikko! Emppu käy ahkerasti harkoissa, yrittää rohkeasti uusia juttuja, haluaa oppia uusia taitoja, on ystävällinen ja iloinen pelikaveri.

SYYSKUU


Syyskuun kuukauden kiekkojuniori on U8 ikäluokan Yasin Hopeakallio. Sanat innokas, taisteleva, sinnikäs kuvaavat tätä kiekkosoturia erinomaisesti. Yasin on aktiivinen ja esimerkillinen joukkuekaveri, jonka hymy ja aktiivinen peliote tarttuu myös muihin pelikavereihin! Onnea Yasin!

Kuukauden ringettepelaajana palkitaan Haukkojen nuorimmassa joukkueessa pelaava Oona Weckman! Oonan näkee harjoituksissa aina innoissaan ja hymy kasvoilla. Hän on valmis kokeilemaan uusia juttuja jäällä ja maalivahdin paikkakin onnistuu hienosti. Hän on hyvä joukkuekaveri, joka omalla tekemisellään innostaa myös muuta kentällä. ONNEA OONA!

LOKAKUU

Kuukauden ringettepelaajana palkitaan D joukkueessa pelaava Noora Schemeikka! Noora harjoittelee ahkerasti ja on ottanut hurjan harppauksen omissa lajitaidoissaa syksyn aikana. Hän on aina valmis lähtemään pelaamaan myös vanhemman ikäluokan peleihin ja on yksi innokkaista uusista Haukkakouluohjaajista. ONNEA NOORA!

Lokakuun jääkiekon kuukauden pelaaja on U9 ikäluokan Edvin Valtonen. Liikunnallinen ja erittäin hyvä käytöksinen kohtelias herrasmies innostuu lajista kuin lajista ja pelistä kuin pelistä. Hymy pysyy huulilla ja positiivisuus sekä innokkuus tarttuvat pelikavereihin. Onnea Edvin.

MARRASKUU 2022


Vuosi on hyvä aloittaa huomioimalla loppuvuoden kuukauden pelaajia ja toimihenkilöitä. Tässä ensimmäisen, marraskuun kuukauden ringettepelaaja Kuukauden ringettepelaajana palkitaan @haukat_rfg pelaava Eevi Vanhanen! Eevi on oikea ilopilleri, joka yrittää parhaansa. Hän on innostunut oppimaan uutta ja aina reippaasti mukana toiminnassa. ONNEA EEVI!

Marraskuun jääkiekon kuukauden pelaajana palkitaan Otto Kammonen! Otto on viimeisen päälle joukkuepelaaja ja soturi kaukalossa. Otto on esimerkillinen harjoittelija ja nauttii suurta joukkuekavereiden arvostusta. Onneksi olkoon Otto!

JOULUKUU 2022

Joulukuu jääkiekon kuukauden pelaajana palkitaan U11 ikäluokan maalivahti Lenni "Eversti" Sandelin! Aina hymyilevä ja hyvä käytöksinen Lenni on ahkera ja esimerkillinen harjoittelija, sekä pidetty joukkuekaveri. Lennistä näkee, että hän nauttii pelaamisesta ja kiekko tarttuu räpylään mallikkaasti! Onnea Lenni!


Joulukuun kuukauden ringettepelaajana palkitaan E-joukkueen Iines Ponkiniemi. Iines on harjoituksissa aina täysillä mukana ja yrittää parhaansa. Hän on kaikkien kaveri ja aina ystävällinen joukkuekavereille. Onnea Iines!

TAMMIKUU 2023


Jääkiekon tammikuun kuukauden pelaajana palkitaan @haukat_2010 ikäluokan pelaaja Tuukka Vuorinen. Tuukka on kehittynyt pelaajana kuluneen kauden aikana suurin harppauksin ahkeran arjen harjoittelun ansiosta. Tuukka omaa tulisen laukauksen ja monipuolisen luistelutaidon. Onnea Tuukka!


Ringeten tammikuun kuukauden pelaajana palkitaan @haukatringette_d joukkueessa mustien peliryhmässä pelaavaa Venla ! 🦅Venla yrittää aina parhaansa, on iloinen ja ystävällinen joukkuekaveri. Häneltä sujuu niin kenttäpelaajan kuin maalivahdinkin paikalla pelaaminen 🔥Venla käy myös ahkerasti kerran viikossa ohjaamassa pienimpiä Haukkalaisia luistelukoulussa ! Onnea Venla !

HELMIKUU 2023


Helmikuun jääkiekon kuukauden pelaaja on @haukat2013 ikäluokan Leo Marjakangas! 🖤🧡🤍Leo on kehittynyt kuluvalla kaudella suuren askeleen pelaajana, sekä maalivahtina. Pelipaikka vaihtuu vielä tasaisesti, mutta kaukalossa tapahtuu joka kerta oli pelipaikka mikä tahansa. Leo on reilu ja esimerkillinen pelikaveri ja antaa tekojen puhua sanoja enemmän kaukalossa ja sen ulkopuollella. Onnea Leo kuukauden pelaaja valinnasta!

Helmiluun ringettepelaajana palkittiin @haukat_rfg joukkueessa pelaava Eelin 🦅 Eelin on ystävällinen joukkuekaveri ja tunnollinen harjoittelija. Peleissä Eelin tsemppaa ja tuo koko joukkueelle positiivista energiaa omalla toiminnallaan. Eelinin positiivisuus tarttuu myös joukkuekavereihin 🧡 Onnea Eelin!

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1