Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu-, ringette- ja kiekkokoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan samantasoisten lasten kanssa.

Kiekkokoulu (n. 5-9 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä.

HAUKKAKOULUJEN AIKATAULUT

Kiekkokoulu

Syyskauden aikataulut infotaan elokuussa

Kiekkokoulu lasku lähtee automaattisesti kolmen kokeilukerran jälkeen.

Maksu sisältävät ohjatut jäät, vakuutuksen, pipon ja haukkapaidan. Pipo ja paita luovutetaan kuvakaappausta/kuittia vastaan koulujemme infotiskillä jäähallilla. (pipo ja haukkapaita kuuluvat hintaan kerran kaudessa) Haukkakoululaiset palkitaan kauden jälkeen seuran päättäjäisissä mitalilla ja diplomilla.


YHTEYSTIEDOT
Haukkojen junioripäällikkö Miska Hämäläinen (miska.hamalainen(at)juniorihaukat.net / 041-3186543)
Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1