KAUSI 2021-2022

2021 Syyskuun kuukauden toimihenkilönä palkitaan U12 ikäluokan valmentaja Anssi Lehti. Anssilla on pitkä tausta Haukoissa eri ikäluokissa ja hän omalla toiminnallaan osaa luoda joukkueeseen työteliään ja sitoutuneen ilmapiirin. Anssia varmasti kuvaa parhaiten määritelmät ahkera, pedantti ja määrätietoinen. Onnea Anssi ja kiitos upeasta työstäsi arjessa!

2021 Lokakuun Haukkojen toimihenkilönä palkitaan FG-joukkueen huoltajana toimiva Ulla. Ulla on alkukauden opastanut uusia huoltajia mukaan joukkuetoimintaa ja hänellä on monen vuoden kokemus joukkueen toimihenkilönä olemisesta. Häneltä onnistuu myös huoltohommien sivussa valmentajan ja jojon hommat tarvittaessa. Kiitos ja onnea Ulla!


Marraskuun 2021 Haukkojen kuukauden toimihenkilö on Haukat U9 ja Haukat U10 ikäluokkien valmentaja Jyrki Nurminen. Jykä on aina paikalla, aina täysillä mukana ja aina hyvällä pilkkeellä mukana tapahtumissa. Jos jossain tarvitsee apua hän on aina valmis auttamaan.

Onnea Jykä!


Joulukuun 2021 kuukauden toimihenkilönä palkittiin Sini Aaltonen! Sini on aktiivisesti mukana luistelu- ja ringettekoulu toiminnassa. Hän tekee hommia positiivisella asenteella ja on aina valmis auttamaan. Onnea Sini!


Tammikuun 2022 Haukkojen toimihenkilö kaksikkona palkitaan U20 joukkueen huoltajat Pasi ja Jere Koskinen. Pyynteetöntä työtä tunteja laskematta joukkueen eteen paiskivat herrat pitävät yllä tiukkaa rakastavaa jöötä pilke silmäkulmassa. Pelaajat saavat keskittyä vain oman leiviskän hoitamiseen, kun huolto valmistelee kopin kuntoon. Kaksikko palkitaan Sauhun maittavalla lahjakortilla! Onnea herrat!


Helmikuun 2022 kuukauden toimihenkilönä Sauhun lahjakortilla palkitaan ringeten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Minna Vihervuori! Minna tekee timanttista työtä edustuksen pelijojona paimentaen haasteellista 😉toimitsijajoukkoa ja varmistaen samalla vierasjoukkueiden hyvinvoinnin kotipeleissä! Onnea Minna!


Kuukauden Haukkojen toimihenkilönä palkitaan U12 ikäluokan Leksa-turnauksen turnauspäällikkö Kati Korhonen! 🖤🧡🤍 Kati yhdessä turnaustiimin ja koko ikäluokan vanhempien voimalla järjesti Pääsiäisenä todella upeat puitteet Leksalle nro 46. Hallilla pelattiin U12 ikäluokan huippu lätkää kolme päivää ja katsojat ja pelaajat hymyilivät kilpaa aurinkoisen kanssa. Tunteja turnauksen järjestämiseen ei laskettu, mutta vaiva joka turnauksen eteen oli nähty maksoi itsensä monin kerroin takaisin! Kiitos Kati ja koko @haukat_2010 ikäluokka! Kati palkitaan @sauhubistrobar maukkaalla lahjakortilla!