LUISTELUKOULUT

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu-, kiekko- ja ringettekoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan samantasoisten lasten kanssa.

RYHMÄJAKO

Lapsi-aikuinen ryhmä (n. 3-5 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin yhdessä oman aikuisen kanssa, Aikuinen on mukana auttamassa ja tuomassa turvaa jäällä. Ohjaajat ohjaavat leikit ja aikuiset osallistuvat leikkeihin yhdessä lasten kanssa. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

Luistelukoulu (n. 4-7 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä.

Luistelukoulu ja lapsi-aikuinen luistelukoulu

Syyskausi aikataulut infotaan elokuussa
KOULUJEN LOMAVIIKOILLA EI OLE ARJEN HAUKKAKOULUJA!

Osallistumismaksulla lapsi voi käydä kaikissa luistelukoulun/LAPSI-AIKUINEN luistelukoulun tapahtumissa viikon aikana.

Luistelukoulun lasku lähtee automaattisesti kolmen kokeilukerran jälkeen.

Maksu sisältävät ohjatut jäät, vakuutuksen Haukkapipon sekä Haukkapaidan(harjoituspaita). Pipo ja paita luovutetaan kuittia (myös kuvakaappaus käy) vastaan koulujemme infotiskillä jäähallilla. (pipo ja haukkapaita kuuluvat maksuun vain kerran kaudessa) Haukkakoululaiset palkitaan kauden jälkeen (huhtikuussa) seuran päättäjäisissä mitalilla ja diplomilla.


YHTEYSTIEDOT
Tytti Järvinen tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net / 0400589579


Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1