Ringetessä onnistunut ulkoilmaottelu lauantaina 3.2.2018
5.2.2018 10:29 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukat E06-Eks sininen

RINGETESSÄ ONNISTUNUT ULKOILMAOTTELU JÄRVENPÄÄSSÄ LAUANTAINA 3.2.2018 klo 12.30-14.00

Punaisia poskia ja iloisia ilmeitä nähtiin sekä kentällä että sen ulkopuolella, kun E-junioreiden aluesarjaottelu Haukat-06 – EKS sininen siirrettiin Ringetteviikon kunniaksi Järvenpään legendaariselle tekojääradalle.

Tapahtuman järjestäjillä riitti jännitettävää aivan viime päiviin asti sääolojen vaihdeltua kuluneen viikon aikana. Lauantaina kaikki oli kuitenkin kunnossa ja kolmisenkymmentä n.11-vuotiasta tyttöä pelasi vastakkain hyvätasoisen ja vauhdikkaan sarjapelin ulkokaukalossa.

Ihan tuntematonta ulkona pelaaminen ei ainakaan kotijoukkue Haukoille ollut. Säiden salliessa tekojäältä on jo aikaisempina talvina varattu harjoitusvuoroja, ja löytyypä taustajoukoiltakin kokemusta ulkona pelaamisesta. Aikanaan oman peliuransa ulkokaukaloissa 80-luvulla aloittanut valmentaja Anu Tuominiemi-Soikkeli kiittää hyvin pelanneiden ja erilaiseen tapahtumaan heittäytyneiden pelaajien lisäksi erityisesti talkooporukkaa: ”Ilman vanhempien ja vapaaehtoisten suurta panosta ei tällaiset hienot tapahtumat olisi mahdollisia. On ollut hieno seurata tätä isolla sydämellä toimivaa taustatiimiä. Jokainen on tärkeä aina kannattajista kahvionpitäjiin. Yhä enemmän olen havahtunut miettimään myös omia pelivuosia -miten paljon hienoa työtä ja aikaa se on omilta vanhemmilta ja kaikilta taustajoukoilta vienyt. Jättikiitos kaikille niille, jotka nytkin tätä työtä tekevät ringeten ja ylipäätään lasten liikunnan ja urheilun puolesta!”

Itse peli päättyi Järvenpään Haukkojen voittoon 9-2.

Ringette on tyttöjen vauhdikas jääpeli, jossa joukkue voittaa ja häviää yhdessä. Ringettekoulu on hyvä tapa aloittaa harrastus:

kysy lisää: tytti.jarvinen@juniorihaukat.net


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat