Ilmoittaudu mukaan kolmen kerran ilmaiseen luistelu- tai kiekkokouluun!
14.8.2019 8:39 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukkakoulut aloittavat toimintansa kolmen kerran ilmaisilla luistelu- ja kiekkokouluilla syyskuussa.


Järjestämme syksyllä kolmen kerran ilmaiset luistelu- ja kiekkokoulut! Myös tytöille on oma luistelukoulunsa! Mukaan mahtuu jokaiseen kolmeen kouluun 80 lasta/koulu.

Torstain koulumme alkavat seuraavasti:

  • Kolmen kerran ilmainen luistelu- ja kiekkokoulu torstaisin 26.9-10.10.2019

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu- ja kiekkokoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Luistelukoulu torstaisin klo 18.15-19.00 (n. 4-6 vuotiaat) Ilmoittaudu TÄSTÄ! LUISTELUKOULUMME ON TÄYNNÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.


Kiekkokoulu torstaisin klo 19.00-20.00 (n. 5-8 vuotiaat) ilmoittaudu TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteeiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.


Tyttöjen luistelukoulu sunnuntaisin klo 10.00-11.00 (n. 4-8 vuotiaat) ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

Tule mukaan tyttöjen luistelukoulu kurssille. Kolme ilmaista kertaa, jonka jälkeen on mahdollista ilmoittautua mukaan syyskaudeksi tai kokokaudeksi luistelu- ja ringettekouluun.
Tämä luistelukoulu kurssi on tarkoitettu 4-8 vuotiaille tytöille, luistelutaidosta riipumatta.
Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.


Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 044-7678725 tytti.jarvinen@juniorihaukat.net


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Syyskuu   »
Kategoriat