Tiedote
23.11.2020 12:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukat koronaohjeita 23.11.2020

Tervehdystä!


Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä määräsi perjantaina rajoituksia ja antoi suosituksia koronatilanteen vuoksi. Alueen kunnat ja kaupungit tiedottivat rajoituksista eri tulkinnoin ja Järvenpää poikkesi muusta ohjeistuksesta. Tämä aiheutti hämmennystä seuramme toimintaympäristöstä. Järvenpään kaupunki tarkensi vuoropuhelun jälkeen viikonloppuna ohjeistustaan ja tiedotti siitä maanantaina.

Tässä tiedotteessa mainitut rajoitukset ja suositukset astuvat voimaan tänään maanantaina 23.11. ja kestävät tällä tietoa kolme viikkoa eli su 13.12.2020 saakka. Nämä rajoitukset ja suositukset koskevat kaikkia Jääurheiluseura Haukat ry:n käyttämiä jäähalleja Järvenpäässä sekä Tuusulassa. Pelitapahtumien osalta ohjeet koskevat Haukat ja KJT Haukat joukkueita kaikissa alueen jäähalleissa.

1. mainitulla ajanjaksolla KAIKKI OTTELUT pelataan ILMAN YLEISÖÄ.
2. mainitulta ajanjaksolta kaikki Suomi sarjan (Haukat) II-div, III-div, ja IV-div (Hawks) ottelut siirretään liiton toimesta myöhempään ajankohtaan. Ko. joukkueiden harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi.
3. mainitulta ajanjaksolta kaikki jääkiekon ja ringetten alueen harrastesarjaottelut siirretään tai perutaan. Ko. joukkueiden harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi. (Sauhuliiga, Ring harraste, Ring ladyt ja Ring aidot ladyt).
4. mainitulta ajanjaksolta U22 (KJT Haukat U22) ylemmän sarjan ottelut perutaan eikä niitä siirretä sarjan päättymisen vuoksi. Harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi.
5. kaikki muu sarja- ja harjoitustoiminta (U20 ja nuoremmat) jatkuu nykyisellä ”rajoitetulla normaalilla” tavalla, eli kasvomaskivelvoite toimihenkilöillä ja yli 15- vuotiailla pelaajilla, yleinen hygienia jäähalleilla sekä ottelu- ja harjoitustapahtumat pelataan ilman yleisöä.

Kotijoukkueen on huolehdittava katsomot tyhjiksi etukäteistiedotuksella, kuulutuksilla ja ns tapaamishuomautuksilla tapahtumissa tyyliin ”tapahtumaan on yleisöltä pääsy kielletty”.

Osoittakaa mahdolliset kysymykset seuratoimijoille niin pyrimme hankkimaan oikeat vastaukset.

Näiden rajoitusten myötä jäävuoroihin seuraavien viikkojen osalta tulee muutoksia ja uusitut vuorolistat jaetaan heti kun kaikki perusteen on valmiina. Mikäli Järvenpään jäähalleja koskeviin rajoituksiin tulee lisäyksiä, jotka vaikuttavat edelleen seuratoimintaamme niin tiedotamme teitä joukkueenjohtajia välittömästi.

Tätä tiedotetta voi vapaasti käyttää tiedotuksessa.

Jyrki Kylmänen
Toiminnanjohtaja
Jääurheiluseura Haukat ry


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat