Tervetuloa kevätkauden Haukkakouluihin!
SeuraJulkaistu: 01.02.2022 13.20

Tervetuloa kevätkauden Haukkakouluihin!

ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDEN HAUKKAKOULUIHIN ON NYT AUKI!

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua kaikki n. 3 -8 vuotiaat lapset.
Haukkakoulut (ringette,- kiekko- ja luistelukoulut) toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä, sekä mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

TERVETULOA MUKAAN!


Sunnuntaian luistelu- ja ringettekoulu järjestetään sunnuntaisin klo 11.15-12.00 (jäälle pääsee jo 11.00) n. 3-6 vuotiaat Järvenpään jäähallissa.

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän kasvosuojuksella ja lämmintä vaatetta.
Ajankohta: 6.2-9.4.2022

Hinta 80€ syyskausi /sisarus 60€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ Tyttöjen luistelu- ja ringettekouluun

__________________________________________________________________________________________________________________________________________


Luistelukoulu ja lapsi-aikuinen luistelukoulu järjestetään tiistaisin klo 18.15-19.00 (n. 3-6 vuotiaat) Järvenpään jäähallilla

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille, jotka liikkuvat jäällä ilman aikuista. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän kasvosuojuksella, kaulasuojan ja lämmintä vaatetta.
Ajankohta: 8.2-9.4.2022

Hinta 80€ syyskausi /sisarus 60€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ luistelukouluun ja lapsi-aikuinen luistelukouluun

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Kiekkokoulu järjestetään lauantaisin klo 10.00-11.00 (n. 5-8 vuotiaat) Järvenpään jäähallissa

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla itsenäisesti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta. Suositellaan kaikkia kiekkovarusteita.


Ajankohta: 5.2-9.4.2022

Hinta 80€ syyskausi /sisarus 60€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ kiekkokouluun

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.


Lisätietoja:

Luistelukoulu Emmi Öystilä 044-7678725 emmi.oystila(at)juniorhaukat.net

Kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651 toni.mustonen(at)juniorihaukat.net

Luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 0400-589579 tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net