Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten tuet haussa!
8.9.2016 14:20 Uutiset / Jaoston pääsivusto

SJL:n saama lahjoistus kolmikertaistaa tuettavien perheiden määrän

Jääkiekkoliitolle osoitettu vuosittain toistuva uusi miljoonalahjoitus kasvattaa merkittävästi vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden tukemista. Tuki ulottuu jatkossa kiekkokouluikäisistä B-junioreihin ja tuettavien määrä kasvaa aiemmasta reilusta 400 juniorista lähes 1500 junioriin vuodessa.

Tukien hakeminen tapahtuu jatkossa kahdessa aallossa. Keväällä haettavaksi tulevat ikäluokkia D-B koskevat tuet, jotka rahoitetaan uuden lahjoituksen kautta. Kriteerinä tukien saamiselle on hakijan oma motivaatio, lisäksi seuran tulee osoittaa omat toimensa vähävaraisten tukemiseksi, harrastajamäärän lisäämiseksi, harrastusmaksujen kurissa pitämiseksi ja ko. ikäluokkien valmentajien kouluttamiseksi. Hakemuksiin tulee liittää mukaan myös hakijan viimeisin koulutodistus. Päätökset tukien maksamisesta tehdään ennen juhannusta ja maksut suoritetaan alkusyksystä, kun tiedetään että tukien saajat jatkavat lajin harrastamista.

Tukien saaminen vaatii aktiivisuutta sekä hakijalta että seuralta: yksityishenkilöt eivät voi suoraan hakea tukea, vaan prosessi kulkee aina seuran kautta. Tuet myös maksetaan seuralle, joka taas kohdistaa ne tukea hakeneille perheille. Koska harrastuskustannukset nousevat vanhemmissa ikäluokissa, itse tukisummat on porrastettu ikäluokittain 200 eurosta 1400 euroon.

Jääkiekkoliiton tukisummat ikäluokittain

Keväällä haettavat tuet – hakuaika vuonna 2016 13.4.–27.5.

B-juniorit 1400 €
C-juniorit 1000 €
D-juniorit 650 €

Syksyllä haettavat tuet - hakuaika vuonna 2016 3.-31.10
E-juniorit 300 €
F-juniorit 200 €
Kiekkokoulut 50 €

Lisää tietoa Suomen Jääkiekkoliiton vähävaraisten perheiden tukiohjelmasta löytyy täältä.

Lähde: finhockey.fi

Linkki koko uutiseen tästä

Haukkojen yhteyshenkilönä haussa on valmennuspäällikkö Harri Alakotila. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 28.10!!

harri.alakotila@juniorihaukat.net / 044-5156594

Tukea voi hakea myös Westpro4U hyväntekeväisyysyhdistyksen kautta. Tukea voivat hakea kaikki perheet lajista riippumatta.

-Westpro4U on pääkaupunkiseudulla toimiva hyväntekeväisyysyhdistys. Lahjoituskohteina ovat lasten ja nuorten hyvinvointia edistävät toiminnot. Westpro4U yhdistyksen löydät osoitteesta www.westpro.fi


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat