Haukkalaisten FysioAkatemian ILMAINEN Korjaamotunti maanantaisin klo 17.00-18.00
1.12.2016 10:12 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Korjaamotunti on seuran urheilijoille tarkoitettu aika, jolloin voidaan konsultoida fysioterapeuttia tai osteopaattia urheilua tai normaalia elämää haittaavasta ongelmasta.

Haukat ja KJT Hockey Korjaamotunti

Korjaamon on tarkoitus toimia matalan kynnyksen yhteydenottopaikkana nuorille ja heidän vanhemmilleen, sekä ohjata pelaaja oikealle hoitopolulle ongelman ilmetessä. Tapaamisen yhteydessä fysioterapeutti tai osteopaatti tekee arvion hoitolinjasta esim. jatkohoidon tarpeesta lääkärin, fysioterapian tai hieronnan osalta. Vamman nopea diagnostisointi ja oikean hoitopolun löytäminen nopeuttavat pelaajan paluuta kentälle. Korjaamon tavoitteena on madaltaa pelaajien ja vanhempien kynnystä konsultoida fysioterapeuttia riittävän aikaisessa vaiheessa, jotta "tuntemuksesta" ei muodostu pidempikestoista ongelmaa.

- ILMAINEN Korjaamotunti pidetään FysioAkatemian tiloissa, osoitteessa Seutulantie 3-5 B-porras ja 2krs, 04410 Järvenpää.

- Korjaamolle voi osallistua jatkossa ilmoittautumalla FysioAkatemian nettisivujen kautta.

www.fysioakatemia.fi --> ajanvaraus --> ryhmävaraus --> valitse Korjaamo (jatkossa lukee KJT-Haukat) --> paina jatka. Nimitiedot ja paina varaus. Otamme vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

- Tullessasi sinun tulee ilmoittautua.

- Korjaamotunti on aina maanantaisin klo 17.00-18.00.


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat