Haukat avaa kautensa jälleen kolmen kerran ILMAISILLA luistelukouluilla!!
14.8.2019 8:39 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmaiset luistelu- ja kiekkokoulut tulevat taas syksyllä!

Järjestämme syksyllä jälleen kolmen kerran ilmaiset luistelu- ja kiekkokoulut!
Myös tytöille on oma luistelukoulunsa! Mukaan mahtuu jokaiseen kolmeen kouluun 80 lasta/koulu.

ILMOITTAUTUMISET NÄIHIN AVATAAN 3.8.2020 klo 10.00, OLE SIIS NOPEA!

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu- ja kiekkokoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Luistelukoulu järjestetään torstaisin klo 18.15-19.00 Järvenpään jäähallilla (n. 3-6 vuotiaat) 24.9-8.10.2020

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

Kiekkokoulu järjestetään torstaisin klo 19.00-20.00 (n. 5-8 vuotiaat) Järvenpään jäähallissa 24.9-8.10.2020

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteeiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu järjestetään tiistaisin klo 18.00-18.45 (n. 4-8 vuotiaat) Kellokosken jäähallissa. 22.9.-6.10.2020

Tule mukaan tyttöjen luistelukoulu kurssille. Kolme ilmaista kertaa, jonka jälkeen on mahdollista ilmoittautua mukaan syyskaudeksi tai kokokaudeksi luistelu- ja ringettekouluun.
Tämä luistelukoulu kurssi on tarkoitettu 4-8 vuotiaille tytöille, luistelutaidosta riipumatta.
Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.


Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651 toni.mustonen(at)juniorihauat.net

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 0400-589579 tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat