ILMOITTAUTUMISET on avattu ilmaisiin kolmen kerran haukkakouluihimme!
SeuraJulkaistu: 23.06.2021 14.15

ILMOITTAUTUMISET on avattu ilmaisiin kolmen kerran haukkakouluihimme!

Järjestämme syksyllä jälleen suositut kolmen kerran ilmaiset ringette-, kiekko- ja luistelukoulut.
5.9.-25.9.2021 aikana tiistaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.
Mukaan mahtuu jokaiseen kolmeen kouluun 80 lasta/koulu.
LUE LISÄÄ ALTA!

ILMOITTAUTUMISET ON NYT AUKI, OLE SIIS NOPEA!

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua kaikki n. 3 -8 vuotiaat lapset.
Haukkakoulut (ringette,- kiekko- ja luistelukoulut) toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

Luistelukoulu ja LAPSI-AIKUINEN-luistelukoulu järjestetään tiistaisin klo 18.15-19.00 (n. 3-6 vuotiaat) Järvenpään jäähallilla

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.
Ajankohta: 7.9./14.9./21.9.

Ilmoittautua voi TÄSTÄ

Kiekkokoulu järjestetään lauantaisin klo 10.00-11.00 (n. 5-8 vuotiaat) Järvenpään jäähallissa

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.
Ajankohta: 11.9./18.9/25.9

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.


Luistelu- ja ringettekoulu järjestetään sunnuntaisin klo 11.15-12.00 (n. 3-8 vuotiaat) Järvenpään jäähallissa.

Tule mukaan tyttöjen luistelukoulu kurssille. Kolme ilmaista kertaa, jonka jälkeen on mahdollista ilmoittautua mukaan ensin syyskaudeksi ja myöhemmin syksyllä kevätkaudeksi luistelu- ja ringettekouluun.
Tämä luistelukoulu kurssi on suunnattu n.3-8 vuotiaille tytöille, luistelutaidosta riippumatta.
Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille sekä jo ringetestä kiinnostuneille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.
Ajankohta: 5.9./12.9./19.9.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651 toni.mustonen(at)juniorihaukat.net

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 0400-589579 tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net