Hiihtoloman Hat trick-kiekkoleiri täynnä! Kysy varapaikkoja!
20.11.2019 13:29 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmoittaudu mukaan hiihtoloman Hat trick-kiekkoleirille!


LEIRI TÄYNNÄ! Kysy peruutuspaikkoja toni.mustonen@juniorihaukat.net

Ilmoittaudu mukaan hiihtoloman Hat trick - luistelu- ja pelileirille 17.-21.2.2020! Leiri on suunnattu 2006-2013 -syntyneille kiekkoilijoille. Leireille ovat tervetulleita, myös seuran ulkopuoliset pelaajat!

Ohjaajina leirillä toimivat seuran toimihenkilöt yhdessä seuran valmentajien ja nuorten pelaajien kanssa. Maanantaina ja tiistaina jäällä on mukana luisteluvalmentaja Ari-Pekka Nurmenkari ja jäiden painopiste on luistelussa. Maalivahdeille on omat valmentajansa leirillä!

Leireille otetaan mukaan 55 ilmoittautunutta! Lapset jaetaan jäällä pienryhmiin. Leiripäivien kesto noin 9.00-16.00. Huolehdithan että lapsella on voimassa jääkiekon vakuutuksellinen pelipassi! Leiriläisiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

Leirin hinta on 200€. Maalivahdit ja sisarukset -50%. Voit ilmoittautua leirille myös päiviksi. Näin toimiessasi, muista mainita mitkä päivät lapsi on leirillä. Maksu sisältää 10 jääharjoitusta, pelejä ja leikkejä jään ulkopuolella, leirin winter classic pelit ulkojäillä säiden salliessa, stiga race mäenlaskut sekä lämpimän ruoan joka päivä. Lisäksi yöpymisen to-pe yönä jäähallilla aamu- ja iltapaloineen.

(Leiri maksetaan ilmoittautuessa/tilataan lasku ja perheen peruessa leirin tai lapsen sairastuessa palautamme rahat! Näissä tapauksissa ole yhteydessä toni.mustonen@juniorihaukat.net ja taloudenhoitaja@juniorihaukat.net)

Leirijäillä pelaajille painopisteenä on luistelu maanantaina ja tiistaina. Keskiviikosta perjantaihin painopiste on pelin oppimisessa. Maalivahtien painopisteenä on perustorjunnat ja liikkuminen. Leirillä pelataan myös jo eeppiseksi leirin päätökseksi muodostunut Stanley Cup turnaus!!

Ilmoittaudu tästä:

2006-2010 syntyneet

2011-2013 syntyneet

Varustus

- täydellinen jääharjoitusvarustus + seuran pelipaidat , sekä valkoinen ja musta harjoituspaita.

- sisä- ja ulkoliikuntavarustus sekä lenkkarit. Ei skeittikengät.

Varusteet saa jättää yöksi jäähallille. Turvallisuussyistä varustehenkareiden metallisten koukkujen päät PITÄÄ teipata kotona esim. erkalla.

Päivät ovat pitkiä, joten suosittelemme ottamaan myös omia eväitä mukaan.

Aikataulut:

Päivien kesto noin 9.00-16.00.

Tiedotamme leirin ohjelmasta ilmoittautuneille lisää sähköpostilla lähempänä leirejä.

Tervetuloa mukaan!!

#NeverGiveUp #HaukatYhdessä

Lisätiedot

junioripäällikkö Toni Mustonen 044-7177651 / toni.mustonen@juniorihaukat.net


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Tammikuu   »
Kategoriat