Hiihtoloman ringeten hat trick-leiri
8.12.2019 22:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmoittaudu mukaan ringeten hat trick-leirille!

Ringeten Hat trick -leiri

Ilmottaudu mukaan ringeten Hat trick- leirille 17.-19.2.2020. Leiri on suunnattu 2008-2012 syntyneille tytöille, myös seuran ulkopuoliset pelaajat ovat tervetulleita!

Ohjaajina leirillä toimivat seuran toimihenkilöt yhdessä seuran valmentajien ja nuorten pelaajien kanssa. Maalivahdeille on oma valmentaja leirillä. Leirin painopiste on luistelu-ja henkilökohtaistentaitojen opettelussa.

Lapset jaetaan jäällä pienryhmiin. Leiripäivien kesto noin 9.00-16.00. Huolehdithan että lapsella on voimassa ringeten vakuutuksellinen icecard!Leiriläisiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

Leirin hinta

  • 120€ 3pvä
  • 80€ 2pvä
  • 40€ 1pvä
  • sisarus / maalivahti -50%

Voit ilmoittautua leirille myös päiviksi. Näin toimiessasi, muista mainita mitkä päivät lapsi on leirillä. Maksu sisältää 6 jääharjoitusta, pelejä ja leikkejä jään ulkopuolella, leirin winter classic pelit ulkojäillä säiden salliessa, stiga race mäenlaskut sekä lämpimän ruoan joka päivä.

Leiri järjestetään mikäli osallistujia on 15 pelaajaa.

Ilmottaudu -> https://www.juniorihaukat.net/lomake/684/ringeten-...

(Leirin maksu lähetetään sähköpostiin ennen leirin alkua ja perheen peruessa leirin tai lapsen sairastuessa palautamme rahat! Näissä tapauksissa ole yhteydessä emmi.oystila@juniorihaukat.net ja taloudenhoitaja@juniorihaukat.net)

Lisää tietoa emmi.oystila@juniorihaukat.net / 0400-605553


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Tammikuu   »
Kategoriat