Muutoksia Haukkojen toimintaan Korona vuoksi
SeuraJulkaistu: 16.09.2020 00.00

Muutoksia Haukkojen toimintaan Korona vuoksi

Tiedote 15. 9.2020

Pelaajaliikenne

Jääurheiluseura Haukat ry on linjannut, että toistaiseksi jääkiekon ja ringetten kaikki ikäluokkien ja joukkueiden välinen pelaajaliikenne on rajoitettu.Pulmatilanteissa ohjeita antaa lajin seuratoimijat.

Jokainen ikäluokka ja joukkue toimii omana yksikkönään harjoitus- ja pelitoiminnassa. Pelaajalainoja esimerkiksi nuoremmasta tai vanhemmasta ikäluokasta ei oteta tapahtumiin. Ikäluokan sisällä tapahtuva luontainen pelaajaliikenne pelijoukkueiden välillä on sallittua.

Joukkueen johtajat velvoitetaan toimimaan joukkueen koronavastuuhenkilöinä. Valmentajien on oltava selvillä kaikkien tapahtumien osallistujista.

Mikäli pelitapahtumaa ei saada järjestettyä oman joukkueen pelaajilla, mahdolliset pelaajasiirrot hoidetaan yhteistoiminnassa lajin seuratoimijoiden kanssa.

Maalivahtijäät

Maalivahtijäät ovat toistaiseksi tauolla ja vapautuva jäävuoro tullaan jakamaan joukkueiden harjoituskäyttöön. Maalivahtijäät tulevat jatkumaan heti, kun tilanne sen sallii.

Iltapäiväjäät

Tiistain pelijää ja torstain mörköjää on keskeytetty. Toiminta jatkuu heti, kun tilanne sen sallii.

Lukion ja yläasteen aamu- ja iltapäivävalmennus

Valmennus jää toistaiseksi tauolle. Aamuvalmennus tulee jatkumaan jäällä heti, kun tilanne sen sallii. Lukio-opiskelijoiden omatoiminen aamuharjoittelu organisoidaan yhteistyössä oppilaitoksen kanssa.

Harrastaja molemmissa lajeissa seurassamme

Arkiharjoittelu ja pelaaminen mahdollista yli lajirajojen. Verrattavissa kahden eri lajin harrastamiseen myös seuran ulkopuolella.

Juoksusuoran käyttö oheisharjoitteluun

Tila on jaettavissa 3:en osaan väliseinillä. Jokaisessa osiossa voi harjoitella vain yksi joukkue kerrallaan. Osiot on aina eroteltava väliseinillä tai muilla menetelmillä niin että joukkueet eivät sekoitu keskenään. Valmentajien on sovittava tilankäyttö tapahtuma / tilannekohtaisesti.

Syysleiri viikolla 42

Tiedote ilmoittautuneille viimeistään tiistaina 6.10.

Henkilöiden asiointi jäähalleilla

On erittäin tärkeää, että aulatiloissa ja pukukoppikäytävillä asioi vai välttämätön joukkueen henkilöstö. Kahvitiloihin voi mennä huomioiden yksilökohtaiset turvallisuusvelvoitteet.

Jääurheiluseura Haukat ry