Ilmoittaudu mukaan syksyn HAUKKAKOULUIHIN!!
9.10.2020 14:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmoittaudu mukaan syksyn HAUKKAKOULUIHIN!

Tervetuloa mukaan HAUKKAKOULUUN!

Valittavina vaihtoehtoinen HAUKKAKOULUISSA on Järvenpäässä lapsi-aikuinen luistelukoulu, luistelukoulu ja kiekkokoulu. Kellokoskella pyörii TYTTÖJEN luistelu-ja ringettekoulu. Myös siellä on lapsi-aikuinen ryhmä.

Koulumme alkavat syysloman jälkeen viikolla 43.

Lapsi-aikuinen ryhmä (n. 3-5 vuotiaat) Järvenpää torstai klo 18.15-19.00 ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat pojat ja tytöt tutustuvat aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin yhdessä oman aikuisen kanssa, Aikuinen on mukana auttamassa ja tuomassa turvaa jäällä. Ohjaajat ohjaavat leikit ja aikuiset osallistuvat leikkeihin yhdessä lasten kanssa. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

Luistelukoulu (n. 4-6 vuotiaat) Järvenpää torstai klo 18.15-19.00 ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat pojat ja tytöt tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä!

Luistelukoulusta voi siirtyä kesken kauden samalla maksulla kiekkokouluun!

Kiekkokoulu tarkoitettu (n. 5-9 vuotiaat) Järvenpää torstai klo 19.00-20.00 ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat pojat ja tytöt pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä!

Paikka: Järvenpään jäähalli, seutulantie 14

Päivämäärät:

syyskausi 22.10-13.12.2020

TYTTÖJEN RINGETTE- JA LUISTELUKOULU Kellokoski

Ringette - ja Luistelukoulu on suunnattu n. 3-6 vuotiaille tytöille.

Lapsi-aikuinen ryhmä (n. 3-5 vuotiaat) Kellokoski tiistai klo 18.00-18.45 ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat tytöt tutustuvat aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin yhdessä oman aikuisen kanssa, Aikuinen on mukana auttamassa ja tuomassa turvaa jäällä. Ohjaajat ohjaavat leikit ja aikuiset osallistuvat leikkeihin yhdessä lasten kanssa. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

Luistelu - ja ringettekoulu (n. 4-6 vuotiaat) tiistai Kellokoski klo 18.00-18.45 ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tähän ryhmään kuuluvat tytöt tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Lisäksi tässä ryhmässä päästään tutustumaan myös ringetteen lajina/pelinä.

Paikka: Kellokosken jäähalli, Koulutie 20

Kello: 18.00-18.45

Päivämäärät:

syyskausi 20.10-13.12.2020

Mitä mukaan: Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän kasvosuojuksella, kaulasuojan ja paksummat talvihanskat. Luistimet sinun on mahdollista teroittaa hallilla torstaina, mutta varaa siihen hyvin aikaa ennen ensimmäistä luistelukertaa!

Hinta:

syyskausi 80€ (sisarus 60€)

Kun ilmoittaudut, voit maksaa koulun saman tien tai tilata nettilaskun ilmoittautumisen yhteydessä. Lapsen kaksi ensimmäistä kertaa ovat aina kokeilukertoja. Palautamme rahat sinulle, jos lapsi jää pois kahden kerran jälkeen koulustamme. Tässä tapauksessa laita sähköpostia eija.bergstrom@juniorihaukat.net

Kysyttävää kiekko ja luistelukouluista: toni.mustonen@juniorihaukat.net / 044-7177651

Kysyttävää tyttöjen ringette- ja luistelukouluista tytti.jarvinen@juniorihaukat.net / 040-589579


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat