Haukat tiedoite 20.10.2020
16.10.2020 19:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukat tiedote 20.10.2020

Keusote ja HUS julkaisit tarkan suosituksen harrastustoiminnan järjestämiseksi:

https://www.keski-uudenmaansote.fi/globalassets/ku-sote/korona/suositus-harrastustoiminnasta-korona-aikana.pdf

https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/alueellinen-koronavirusepidemiatilanne-ja-suositukset

Joukkueurheilulle on annettu suositus että maksimimäärä henkilöitä, ml pelaajat, erotuomarit ja muut toimihenkilöt sekä yleisön, on 50 henkeä.

Äsken saadun vahvistuksen myötä järjestetään tästä alkaen Haukat ja KJT Haukat joukkueiden ottelut ja harjoitustapahtumat suosituksen mukaisesti mikä tarkoittaa, että yleisön pääsy jäähalliin on kielletty.

Vanhemmissa junioreissa tuo 50 henkeä on aika tiukassa. Lajiliitot pyrkivät maanantaina selvittämään Keusotelta linjauksen jääkiekkoa ja ringetteä koskien. Tänä viikonloppuna noudatetaan näitä ohjeita.

Kiekkokoulut / Luistelukoulut / Vastaavat toiminnot:

Pienten lasten harrastustoiminnassa suositellaan, että lapsen mukana on maksimissaan yksi huoltaja / vanhempi. Esimerkkinä tällaisten tapahtumien osalta ovat mm. liikuntaleikkikoulut yms. Tällaisissa tapahtumissa tapahtuman järjestäjän tulee jakaa esim. pukuhuoneet ennakkoon pienryhmittäin ja mahdollistaa kulkeminen tiloissa mahdollisimman väljästi ja porrastetusti. Pienryhmät tulee pitää samana koko tapahtuman ajan. Tiloissa olevilta vanhemmilta edellytetään maskin käyttöä. Vanhempien tulee seurata tapahtumaa katsomotiloista. Lisäksi suositellaan varusteiden yms. pukemista ennakkoon kotona.Ystävällisin terveisin

Jyrki Kylmänen
Toiminnanjohtaja

0408658858


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat