Ilmoittaudu mukaan kevään kolmen kerran ilmaiseen ringette-, luistelu- tai kiekkokouluun!
26.11.2020 12:42 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ilmoittaudu mukaan kevään kolmen kerran ilmaiseen ringette-, luistelu- tai kiekkokouluun!

Järjestämme jälleen kolmen kerran ilmaiset ringette-, luistelu- ja kiekkokoulut! Koulut alkavat, kun koronarajoitukset sen sallivat.

Myös tytöille on oma luistelukoulunsa! Mukaan mahtuu jokaiseen kolmeen kouluun 80 lasta/koulu.

Huomioimme vallitsevan koronatilanteen jakamalla osallistujat pienryhmiin jäällä ja pukukopeissa! Aikuisilla vahva maskisuositus!

ILMOITTAUTUMISET ON AUKI, OLE SIIS NOPEA!

Haukkakouluihimme voivat ilmoittautua pojat ja tytöt! Luistelu- ja kiekkokoulumme toimivat jäällä useassa eri ryhmässä osaamistason mukaan. Tämä takaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisempää ohjausta, enemmän suorituksia jäällä ja mahdollisuuden toimia luistelutaidoiltaan ja osaamistasoltaan yhdenvertaisessa ryhmässä.

ALOITAMME HAUKKAKOULUT, KUN VALLITSEVA TILANNE SEN TURVALLISESTI SALLII! ILMOITTAUTUMISET OVAT AUKI JA ILMOITTAUTUNEILLE ILMOITETAAN SÄHKÖPOSTILLA, KUN PÄÄSEMME ALOITTAMAAN TOIMINNAN.

Pikkujätti lapsi-aikuinen luistelukoulu järjestetään torstaisin klo 18.15-19.00 Järvenpään jäähallilla (n. 3-5 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin yhdessä oman aikuisen kanssa, Aikuinen on mukana auttamassa ja tuomassa turvaa jäällä. Ohjaajat ohjaavat leikit ja aikuiset osallistuvat leikkeihin yhdessä lasten kanssa. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

Ilmoittautua voi TÄSTÄ

Pikkujätti luistelukoulu järjestetään torstaisin klo 18.15-19.00 Järvenpään jäähallilla (n. 3-6 vuotiaat)

Tähän ryhmään kuuluvat tutustuvat ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeelliseen maailmaan. Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voi TÄSTÄ

Pikkujätti kiekkokoulu järjestetään torstaisin klo 19.00-20.00 (n. 5-8 vuotiaat) Järvenpään jäähallissa

Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteeiksi tarvitset kypärän kasvosuojuksella, luistimet ja oman mailan, sekä lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Pikkujätti tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu järjestetään tiistaisin klo 18.00-18.45 (n. 4-8 vuotiaat) Kellokosken jäähallissa.

Tule mukaan tyttöjen luistelukoulu kurssille. Kolme ilmaista kertaa, jonka jälkeen on mahdollista ilmoittautua mukaan syyskaudeksi tai kokokaudeksi luistelu- ja ringettekouluun.
Tämä luistelukoulu kurssi on tarkoitettu 4-8 vuotiaille tytöille, luistelutaidosta riipumatta.
Jäällä on ryhmiä myös kehittyneemmille luistelua opetteleville lapsille. Jäällä käytetään eri apuvälineitä luistelun opetteluun. Luistelun opettaminen jäällä pyritään toteuttamaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä! Varusteiksi tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulu Toni Mustonen 044-7177651 toni.mustonen(at)juniorihaukat.net

Tyttöjen luistelu- ja ringettekoulu Tytti Järvinen 0400-589579 tytti.jarvinen(at)juniorihaukat.net


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Tammikuu   »
Kategoriat