Syyskauden joukkueiden toimihenkilöt!
SeuraJulkaistu: 10.01.2023 13.44

Syyskauden joukkueiden toimihenkilöt!

Palkitsimme syksyn kuukauden toimihenkilöitä! Meillä joukkueet pyörii paljolti vapaaehtoisten työpanoksella 🧡 Ringeten E- ja D-joukkueissa on mukana joukkueenjohtajana ja huoltajana Sanna Boman. Kiitos Sanna tärkeästä työpanoksesta joukkueiden ja seuran hyväksi!


Syksyltä kuukauden toimihenkilöinä palkitaan myös tehopari Taija ja Esa Luhtanen 🔥Taija ja Esa on mukana kiekon puolella useammassa joukkueessa rahastonhoitajan sekä huoltajan rooleissa. Kiitos Taija ja Esa teidän panoksesta joukkueiden ja seuran hyväksi!


Syksyltä kuukauden toimihenkilönä palkitaan @haukat2015 joukkueen huoltaja Toni Ahokas. Kiitos Toni huipputyöstä joukkueessa!


Syksyltä vielä pari kuukauden toimihenkilönä palkitsematta. Tässä esittelyssä @haukat2015 ja kiekkokoulussa mukana oleva Aku Pikkarainen ! Aku on molemmissa ryhmissä mukana valmennushommissa ja tekee hommia lapsilähtöisesti sekä positiivisella asenteella 🔥 Kiitos Aku !


Syyskaudelta vielä yhdelle parivaljakolla kiitokset ! @haukat_rfg joukkueen huoltaja Teemu ja joukkueenjohtaja Minna tekevät hurjasti töitä joukkueen eteen ja ovat useimmiten paikalla joukkueen tapahtumissa, jotta toiminta sujuu helposti 🔥🔥 Kiitos Teemu ja Minna !