Jääkiekon pelipassit
SeuraJulkaistu: 29.05.2024 10.09

Jääkiekon pelipassit


Pelipassi = lupa pelata


Jotta pelaaja voi pelata sarjapeleissä, täytyy hänellä olla voimassa oleva pelipassi. Pelipassit hankitaan joko joukkueen tai pelaajan itsensä toimesta, selvitä kummin teidän seurassanne toimitaan!

OSTA PELIPASSI TÄSTÄ - lisätietoa pelipasseista löydät alta.

1) OLE AJOISSA: Jos pelipassien lunastaminen on pelaajien (tai näiden huoltajien vastuulla), kannattaa asiassa olla ajoissa liikkeellä. Pelipassi tulee voimaan ja pelaaminen sarjapeleissä onnistuu vasta, kun maksu on kirjautunut järjestelmään.

2) SELVITÄ PELIPASSILUOKKA: Junioreiden pelipassit ovat ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla, U20- ja U18- ikäluokissa pelipassit ovat sarjakohtaisia. Alta löydät lisätietoa eri pelipassiluokista. Huomioithan, että pelipassia/ rekisteröintiä ei voi perua oston jälkeen, joten selvitä ennen ostoa mikä on sinulle oikea pelipassi/rekisteröintiluokka. Alta löytyvät keskeiset asiat pelipasseihin liittyen.

Pelipassiluokat

3) TARVITSETKO VAKUUTUKSEN? Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassin vakuutus ostetaan ennen 30.6.2024, tulee se voimaan takautuvasti 1.5.2024 alkaen. Myöhemmin ostettuna vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, tällöin suorituksesta tulee käydä ilmi maksuaika. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta, jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan ja tällöin suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista, kattaako vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

4) KIRJAUDU SUOMI-SPORTIIN LUNASTAMAAN PELIPASSI: Pelipassien osto tapahtuu Olympiakomitean Suomisport-palvelussa, jossa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta tietokannasta.

Ohjeet Suomisport tunnusten luomiseen
Pelipassin osto

5) MIKSI PELIPASSI TARVITAAN? Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1